Nekem 1982-ben jött meg először, akkor még nem volt tampon meg betét, mindenem átázott mert csak egy pici vattát tettem a bugyimba. Este ki lettem oktatva sok sok vattát tettem oda kivülröl meg egy nejlon zacsit hogy ne ázzak át....................................................
2012. nov. 4. 00:35
12/24 anonim válasza:
de jó,hogy nekünk most már van betétünk :| el sem tudom képzelni,hogy szenvedhettek a nők régen a vattával..
2012. nov. 4. 12:46
13/24 anonim válasza:
nekem tesióra előtt jött meg, nem volt nálam semmi, ezért zsepit tettem oda. elképzelheted, hogy totyogtam tesiórán, szerintem tök hülyének néztek.
De én is örülök, hogy a betétek és tamponok korában születtem, elég kellemetlen lehetett régen....
2012. nov. 5. 09:47
14/24 anonim válasza:
Nekem konkrétan ma jött meg először :DD Suliban,de szerencsére fekete farmer volt rajtam,így nem történt semmi ciki :))
2012. nov. 7. 20:30
15/24 anonim válasza:
Hát nekem nem volt szerencsém.. Kézilabdatáborban voltam és pont ott jött meg elsőnek, úgy hogy másnap mentek strandra a többiek... Még szerencse, hogy vittem magammal pár betétet akkor... De képzelhetitek, jó volt úgy sportolni elsőnek...
2012. nov. 7. 20:35
16/24 anonim válasza:
Nekem 12 éves koromban történt. 7. es voltam pénteki nap, utolsó óra előtt elmentem a suliba wc-re és láttam hogy barna a bugyim ( persze nem volt nálam semmi sem), de hála semmi égő szitu nem volt amíg hazanem értem.
2012. nov. 7. 20:48
17/24 anonim válasza:
10 évesen jött meg úgy, hogy előtte alig foglalkoztam a témával. Este csak pizsamában aludtam, bugyi nem volt rajtam, láttam hogy a nadrágon barnás folt van. Tudtam hogy megjött, anyumnak viszont nem mertem mondani, mutattam. Apum ment betétért a közeli boltba, egyből kb mindenki tudta hogy nekem megvan. Cikinek tartottam, így suliban mikor anyám a többi szülőnek terjesztette, mindent tagadtam...
2012. nov. 9. 20:05
18/24 anonim válasza:
Nekem suliban volt,de nem sok ezért nem történt baleset hál' istennek :)
2012. dec. 31. 20:05
19/24 anonim válasza:
Nekem hétfői napon jöttmeg iskola után mentem wcre és akkor láttam. Szerencsém volt mert vasárnap ritmikus gimnasztika versenyen voltam. Elég kellemetlen lett volna ha pont aznap jön meg. :)
2013. jan. 2. 00:15
20/24 anonim válasza:
Nekem 12 évesen jött meg.Épp a fürdőkádban ültem,mikor éreztem,hogy görcsöl a hasam.Nagyon fájt,így kijöttem a kádból és megtörölköztem.Amikor a nunim töröltem a törölközővel láttam,hogy véres.Tudtam,hogy ez a menstruáció,de nagyon megijedtem.Az anyukám korábban mesélte,hogy betétet kell használni,de nem tudtam,hogyan kell ezért vattát tettem oda.Anyukám nem volt otthon csak az apukám,mondta,hogy menjünk el biciklizni (nyár volt)én pedig mentem,mert nem gondoltam,hogy baj lesz.Persze teljesen átvéreztem a vattát meg a bugyim és a gatyám is,szóval apa észrevette és felhívta anyát.Onnantól már minden megoldódott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!