Lányok! Mennyi idősek voltatok amikor megjött a menzeszetek? A veletek egyidősekéhez képest ez korán vagy későn volt?
Nekem 13 évesen jött meg, majdnem 14 voltam.
Az osztályból már csak páran voltunk akiknek nem jött meg, és azoknak is az elkövetkező pár hónapban megjött.
Én is ugyanígy voltam vele, azt gondoltam: hiába mondja mindenki h ne várjam, mert rossz, én mégis szeretném h megjöjjön.
De nyugi, a tested tudja, hogy mikor készült fel rá, és attól, hogy nem jön meg, még lelkileg lehetsz érett, és igazából ez számít.
(mellesleg mondom, ma is órákat ücsörögtem hasfájástól szenvedve, úgyhogy most nagyon irigy vagyok rád:D)
14 voltam vagyok :D
korán kezdtem érni,mégis a többiekhez képest későn jött meg. most már csak 3 lánynak nincs,de még így is gáz hogy 14 évesen jött csak,pedig 13 éves kellett volna jönnie,de késett nagyon sok dolog miatt blabla.
a legtöbb lány ötödikben kezdett el menstruálni. mindjárt itt a félév és most nyolcadikban eddig csak nekem jött meg. hogy a másik háromnak mikor fog,nem tudni,de valószínűleg nekik csak kilencedikre ;*
nekem nincs bajom vele,csak ha a kelleténél jobban görcsölök,de túl élem,ezzel úgyis együtt kell éldegélnem még 40 évig. szerencsés vagyok,mert mér beállt,engem annyira nem visel meg :))
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!