Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Állandóan BE VAGYOK GERJEDVE!...

Állandóan BE VAGYOK GERJEDVE! Tis is voltatok így?

Figyelt kérdés
1 hónapig tartott a menzeszem, mert felborult a hormonháztartásom, így túlságosan megvastagodott a méhfal, ezért vált le olyan lassan. Azóta volt még egy normális menzeszem. Az OK, a doki is megmondta, hogy hormonálisan nincs minden rendben, gyógyszer nem adott, fog. gátlót nem akarok szedni. Viszont azóta EGYFOLYTÁBAN BE VAGYOK GERJEDVE. Mellesleg szájfétisem van, és ma attól spont. orgazmusom lett, hogy láttam egy telt ajkat a buszon. Az összes fiú ismerősömre rá mászok. Alapból nem vagyok ilyen, csak most a hormonok miatt. Más is volt hasonló helyzetben? Mikor múlik el?
2012. dec. 12. 20:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Szia! Én 23 éves srác vagyok és 14 éves korom óta folyamatosan ez van velem! :D Amúgy viccet félretéve, minden bizonnyal ha helyreáll a hormonháztartásod elmúlik a dolog, de mondott valamit a doki? Megnézték a véredben a hormonszinteket?
2012. dec. 12. 20:20
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
Pont a minap olvastam egy cikket egy nagyon erre hasonlito betegsegrol, de a nevere nem emlekszem... Lenyege az volt, hogy azok a nok akik ebben szenvednek szinte allandoan izgalmi allapotban vannak, es nem tudnak mit tenni ellene. Lehet hogy semmi koze a te esetednek ehhez, de azert nem artana utananezni. Hany eves vagy egyebkent?
2012. dec. 12. 20:26
 3/13 A kérdező kommentje:
19
2012. dec. 12. 20:29
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem tudod, hogy hol olvastál erről? Am. a doki külön nem küldött el vértesztre. Csak mondta, hogy a hormonjaim szórakoznak, majd elmúlik. Csak az a baj, amikor letépem a ruhát a legközelebbi fiú ismerősömről, egyrészt megbántom, másrészt baromi kínos. Nagyon rossz így lenni.
2012. dec. 12. 20:31
 5/13 anonim ***** válasza:
62%

Én is állandóan be vagyok gerjedve, de én úgy gondolom (legalábbis remélem) hogy ez egészséges fiatal felnőtteknél normális.

24/L

2012. dec. 12. 20:33
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
Egy hormonszint vizsgálat szerintem nem ártana, de a szexuális túlfűtöttség nem feltétlenül a hormonháztartás problémája, egyszerűen kívánod, ez nem probléma, csak gondolkodj mielőtt cselekszel. ( első voltam )
2012. dec. 12. 20:35
 7/13 anonim ***** válasza:

A második a PSAS nevű betegségrők olvasott, most mindenhonnan ez folyik, Gretchen Molen esete miatt.

Nyugi, ez teljesen más tészta. Ha az a betegséged lenne, arról tudnál. Egyébként is nagyon ritka, annyira hogy az orvostudománynak még nincsenek is pontos ismeretei róla.

Nem csak hogy állandó izgalmi állapotban vannak ezek a betegek, de akár napi 200 orgazmust is átélnek, az akaratuk ellenére. A fent említett szerencsétlen nő épp most lett öngyilkos mert nem bírta tovább.

2012. dec. 12. 20:37
 8/13 anonim ***** válasza:
65%

masodik vagyok

utolso valaszolonak igaza van, arra gondoltam :)

De en sem gondolnam hogy egesz biztos hogy errol van szo nalad is, csak beugrott.

off: amugy miert kellett ezert ennyire lepontozni??

2012. dec. 12. 20:48
 9/13 anonim ***** válasza:
41%
Miért nem szexelsz amúgy??
2012. dec. 12. 20:54
 10/13 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam semmit, ellenben mindenkinek zöld kezeket adtam. Nincs partnerem. Egyéjszakásba nem megyek bele, barátnőm óvszer mellett lett aidses.
2012. dec. 12. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!