Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Állandóan BE VAGYOK GERJEDVE!...

Állandóan BE VAGYOK GERJEDVE! Tis is voltatok így?

Figyelt kérdés
1 hónapig tartott a menzeszem, mert felborult a hormonháztartásom, így túlságosan megvastagodott a méhfal, ezért vált le olyan lassan. Azóta volt még egy normális menzeszem. Az OK, a doki is megmondta, hogy hormonálisan nincs minden rendben, gyógyszer nem adott, fog. gátlót nem akarok szedni. Viszont azóta EGYFOLYTÁBAN BE VAGYOK GERJEDVE. Mellesleg szájfétisem van, és ma attól spont. orgazmusom lett, hogy láttam egy telt ajkat a buszon. Az összes fiú ismerősömre rá mászok. Alapból nem vagyok ilyen, csak most a hormonok miatt. Más is volt hasonló helyzetben? Mikor múlik el?
2012. dec. 12. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Barátnőd kamuzott, nem használtak óvszert, amelett nem lehet AIDS-es senki.

Amúgy hasonló esetben vagyok, csak nekem fordítva :D nekem nem jött meg arra kaptam hormont, azóta állandóan szexelnék :D

2012. dec. 12. 22:14
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem kamuzott. A vékonyabb, gyengébb minőségű óvszeren vannak apróbb lukak. Próbáld csak ki, hogy telitöltöd egy menet után vízzel. Ha egy kevés is, de szivárog. Mi mindig patikában, a legjobb minőségüt vettük a párommal.
2012. dec. 12. 22:20
 13/13 anonim ***** válasza:
79%
Ugyanmár, mindegyik márka jó, nincs olyan, hogy gyengébb minőség, csak a márkát kell kifizetni, azért drágábbak...
2012. dec. 12. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!