Anorexiás voltam. Most mi legyen?
Figyelt kérdés
Anorexiás voltam,de már kigyógyultam belőle.
Nem vagyok csont vékony,soha nem is voltam,ezért hánytattam magam,de még akkor sem voltam csont vékony,bár elég sokat fogytam.
Viszont még mindig bennem van az a félelem a kövérségtől,bár már soha nem fogom hánytatni magam. Ez el fog múlni,vagy örökre bennem marad?
Előre is köszönöm a segitségeteket!
15/L
2013. aug. 13. 18:03
2/2 anonim válasza:
Szia! Először is engedd meg, hogy gratuláljak a gyógyulásodhoz, mert tényleg nem semmi legyőzni ezt a betegséget, nekem elhiheted! Én is hasonló cipőben járok, mint Te, bár még nem vagyok 100%-osan gyógyult. A hízástól való félelem egy idő után enyhül, bár szerintem teljesen nem múlik el. A rendszeres sport nagyon sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!