Szűk a hüvelyem?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy eléggé szűknek tűnik a hüvelyem. Több éve megvan a menstruációm, de még mindig nem sikerült felhelyezni a tampont. (Szűz vagyok még, de elvileg annak nem kéne akadálynak lennie.) A barátom megpróbált megujjazni, de az is kegyetlenül fájt. Valaki tudna valami jó tanácsot adni? Van okom a félelemre? Előre is köszönöm a válaszokat!
16/L
2013. aug. 8. 22:39
1/9 anonim válasza:
majd kitágulsz ha már elvesztetted és szexelsz;)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ilyen hamar válaszoltál:)
2013. aug. 8. 22:47
3/9 anonim válasza:
te kérdeztél, én meg válaszoltam :)
ez a fórum azért van :)
4/9 anonim válasza:
de a szüzesség az pont akadály sok lánynál, pl nálam is az volt, amig szűz voltam nem tudtam felrakni és ismerek még pár lányt aki igy volt, van akinek meg simán megy nem vagyunk egyformák. Olyan nincs hogy olyan szűk lenne hogy ne férne be semmi ahogy amjd egyszer egy egész baba is ki fog jönni azonkerezstül. A hüvely egy rugalmas cső az hogy még fáj teljesen normális, idővel már nem fog.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattál:)
2013. aug. 8. 23:16
6/9 anonim válasza:
Ujjazás előtt nyaljon ki, attól lazulsz és nedvesedsz is. Lazítani is mindenképpen lazíts, mert a rossz tapasztalat miatti félelem is nehezít.
7/9 anonim válasza:
Mondja meg neki, hogy gyerünk, nyalj ki!????
8/9 anonim válasza:
Ha már az ujjazásig eljutottak, akkor az se lehet probléma, hogy megkéri, kényeztesse kicsit szájjal.
9/9 anonim válasza:
küldj egy képet privátba.nőgyógyásznak tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!