Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Így hogy menjek el a strandra?...

Így hogy menjek el a strandra? SOS!

Figyelt kérdés
Táborozni jöttünk az egyházzal még csütörtökön, és van egy nagyon rendes család, akik sajnos csak hétfőn tudtak jönni, ma már megyünk haza, és nagyon szeretnék velük elmenni a strandra, mert tegnap is nagyon jót játszottunk a meleg vízben, és ma is szeretnénk. Még hó elején, 5-én volt meg a menstruációm, így végképp nem számítottam arra, hogy ma jön meg. Tampont még soha nem használtam, de most reggel elmentem a boltba és vettem, kipróbáltam, csak az a baj, hogy nagyon fura érzés, amikor leülök. Szerintetek mit tudnék tenni?! Meg mivel a meleg vízben szeretnénk lenni, ezért ahogy olvastam, a tampon sem biztonságos, mert a melegben könnyebben terjednek a bacik.
2013. júl. 31. 07:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha érzed a tampont, akkor nem tetted fel elég magasra, nyomd még beljebb. (esetleg kicsit a hasad felöli oldalra ferdén, mert másként a méhszájban akar meg és nem megy tovább) Attól ne félj, hogy TÚL magasra kerül, ez nem lehetséges.

Tamponnal is csak rövid ideig célszerü a vízben lenni és utána megmosakodni és tampont cserélni.

2013. júl. 31. 07:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Attól félek, hogy nem fogom tudni kivenni, meg nem merem beljebb tolni, most is csak direkt kipróbáltam, hogy így milyen, alig toltam be, de elég nehezen jött ki, és attól is tartok, hogy benne marad, a madzagja meg elszakad.
2013. júl. 31. 07:47
 3/9 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok.
2013. júl. 31. 07:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A tampont olyan magasra kell feltenni, amennyire csak lehet. Ha nem teszed elég magasra, akkor nemcsak kényelmetlen, hanem fürdéskor éppen bevezeti a vizet.

Ha benn van egy ideig, akkor nedves lesz és könnyebben kijön, kivételkor nyomj rá egy kicsit, mintha nagy dolgot akarnál elvégezni, úgy a legkönnyebb.

A madzagja meg nem tud elszakadni, ettöl ne félj. (40 évig használtam, egyszer sem szakadt el.

Remélhetöleg minitampont kaptál, az alkalmasabb elsö kisérletnek.

Sok sikert, és ne félj, fog ez menni.

2013. júl. 31. 08:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Addig tolt ameddig a mutatóujjad engedi.És ne aggódj ha kellően megtelt könnyen ki tudod majd húzni...nem fog elszakadni stb.

Sztem cseréld ki a tampont mielőtt a vízbe mész....azért ne legyél bennt órákig és utána mosd meg magad (vagy töröld le ott törlőkendővel) és tegyél be újat.

2013. júl. 31. 09:03
 6/9 A kérdező kommentje:
És biztos, hogy ki fog jönni? Azért nem merem mélyebbre tenni.
2013. júl. 31. 09:40
 7/9 anonim ***** válasza:
a zsinor ami ki lóg azzal ki fogod tudni húzni.
2013. júl. 31. 10:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Told feljebb, úgy nem fogod érezni, és a kihúzószáltól ki tudod húzni!

Minivel probálkozz. Ha megtelik a tampon, akkor simán ki fog csúszni!

18/L

2013. júl. 31. 10:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, voltam a strandon és így is jól éreztük magunkat! Ment a +! :)
2013. júl. 31. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!