Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek várjak még vagy...

Szerintetek várjak még vagy minnél előbb orvos?

Figyelt kérdés
már ez a 7.nap,hogy a tünetek miatt várom a mensim.Derékfájás,ami nem erős de sokat fákj és kisugárzik a lábamba.Néha szúrkál a petefészkem is és enyhén görcsölget sz alhasam.Mensim sehol...
2013. júl. 23. 12:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Tünetek nélkül mikorra várod? vagy még rendszertelen?
2013. júl. 23. 12:39
 2/4 A kérdező kommentje:
májusban volt meg utoljára de nagyon kevés vízes tejcim van még,szóval "szopizik"a manóm,Azáliát kb 3hónapja tettem le mert folyton véreztem tőle de sztem már meg kellett volna jönnie mert mensim előtt szokott ilyen lenni,mégsincs semmi...
2013. júl. 23. 12:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz amilyen gyorsan lehet!
2013. júl. 23. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem árt,ha elmész orvoshoz,de ne gondolj nagyon rossz dologra,ha szoptatsz simán belefér az ilyen panasz,ill. lehet,h nem is nőgyógyászati eredetű. Egy derékfájás is kisugározhat a lábakba,akár az alhasba is.
2013. júl. 24. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!