Ilyen korban nem utal bajra, ha két menstruáció között 18 nap telik csak el?
Kb. 1 éve kezdődött el a menstruációm, nem tudom, hogy ennyi idő alatt mennyire áll be a rendszeressége. Van, hogy egy ideig teljesen rendszeresen jön több hónapon át, de néha, mint most csupán tízen valahány napok telnek el. Július 5-én lett vége az egyiknek és július 21-én már kezdődött. Egyébként szűz vagyok, csak betétet használok, tampont egyáltalán nem.
Előre köszönöm.
13/L
Az első nem jól tudja. 21-35 napos egy normális ciklus, aminek két év után kell beállnia. Tehát akkor is normális, ha mindig 21-4 napra jön meg, és az is, ha 32-5 napra. Egy-két nap ingadozás nem a világ vége. Még csak egy éve menstruálsz, előfordul az ilyen.
Ha két év után teljesen rendszertelen, egyszer 18, aztán 30 napra jön, és van, hogy kimarad, esetleg a hossza is változik, na akkor már aggódhatsz. Addig nyugi.
A tamponhasználatnak ehhez semmi köze. Ha szükséged lesz rá, nyugodtan használhatod, nem kell hozzá nem-szűznek lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!