Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor jön már meg?!

Mikor jön már meg?!

Figyelt kérdés
mármint. nem mintha annyira várnám vagy ilyesmi. de 13 múltam pár hónapja.... és nektek mikor/hogy jött meg?gondolok ezalatt úgy hogy mondjuk suliba?és hogy vettétek észre,ha nem fájt a hasatok?mindent írhattok:)

2013. júl. 22. 23:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Oke. Nekem 13 evesen jott meg,anyanak 16, de ez mindenkinel mas. Ja,es tenyleg ne vard,mert csak a nyug van vele. Strandon pl.csak tamponnal lehet,sokaknak eros(ertsd.omlik beloluk) suliban nagyon utalom,mert eleg gyakran atazok:/ szerencsere nem gorcsolok,de altakaban szoktak. Ja es az mas dolog hogy egyeseknek egy hetig is tart(szerencseseknek csak 4nap) .es az elso par evben nem all be rendszeresen,hanem ossze-visszq jon
2013. júl. 22. 23:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
(bocsi veletlenul elkuldtem) szoval nekem mikor eloszor megjott akkor szerencsere otthon voltam:) na de nem ijesztgetni akarlak,meg lehet szokni de orulj amig nincs:/:)
2013. júl. 22. 23:26
 3/10 A kérdező kommentje:
és amúgy még egy kérdés. ha így megnézem a bugyimat van benne valami,olyan mintha be'pisiltem' volna. az fehér folyás lehet?:O
2013. júl. 22. 23:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

anyának 2 hónappal a 14 előtt, nekem 3 hónappal a 14 után jött meg.

nos, 2 héttel az őszi szünet előtt történt, a 4 napos szünet (nekünk olyan is volt) első napján. voltak előtte biztos előjelek, de nem foglalkoztam velük. mégis váratlanul ért, mikor megláttam a barna foltot a bugyimban. azt hittem, befostam :D pár perc múlva változott a véleményem, mikor a betét véres volt.. a hasam ezután 5 órával kezdett fájni, de mindenkinek más.

a második nap halálomon voltam..úgy fájt, hogy fejemet vertem az asztalba és még gyakran is kellett cserélnem, plusz este átáztam és hasmenésem is volt. 8 napig tartott az egész.

a harmadik suliban jött meg kémián, persze nem volt bent pont tisztasági és előbb jött, mint vártam. világoskék bugyi volt rajtam. ez eddig oké, de hatodik órára már az irodalomkönyvet rágtam kínomban ...

még annyit mondok, hogy a negyedik felvetéli előtt egy nappal jött. nos, a matek végére nem tudtam koncentrálni,mert azt hittem, átáztam. nem sok híja volt, mikor hazaértem. csúcs.

tanulság: AKÁRMIKOR JÖHET ÉS KÉSZÜLJ FEL

most maximum 7 napom lenne, de egész nap görcsölök és a folyásom eszméletlen. alapjából véve az egészben csak a görcsöket rühellem.

akkor várhatod, ha már 2 éve nő a melled és azóta van folyásod. persze vannak kivételek, pl én mert mellem már 3 éve volt az elsőnél, a barátnőmnek másfél éve, mikor ő nagylány lett. ez van -.-

nem feltétlen szörnyű, de lesz majd olyan ciklusod, amikor megbánod, hogy lánynak születtél.

ui: én elviselem, nem undorodom úgy, ahogy egyesek.

15L

2013. júl. 23. 01:45
 5/10 A kérdező kommentje:
hát szerintem nő már 2 éve a mellem.
2013. júl. 23. 01:49
 6/10 anonim válasza:
67%
Nekem most jott meg a feherfolyas keresztanyumeknal nyaralok 10 eves vagyok. Anyunak 14 evesen jott meg.Nekem gorcsol a hasam es picit felpuffadtam.Ne vard a suliba a legszarabb.
2013. júl. 23. 16:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
előző: de az csak fehérfolyás, nem menzesz... neked majd 12 évesen fog jönni.
2013. júl. 23. 16:50
 8/10 A kérdező kommentje:
és meddig normális hogy nem jön meg.? /hány Éves korig??/
2013. okt. 11. 14:59
 9/10 anonim ***** válasza:
azt hiszem 16-17 éves korig. ha nem jön meg addig,akkor annak több oka is lehet(pl.túl vékony vagy.) de biztosat nem tudok. ilyenkor elmész a nőgyógyászhoz és ő majd megmondja mért.vagy nemtom. de ezen akkor ráérsz gondolkozni.:) mondjuk én 10.es vagyok,és az összes (lány:_D) oszt.társamnak meg van már legalább 2 éve.
2013. okt. 18. 17:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj!Tudom,hogy kiváncsi vagy,mint ahogy énis.Nkem még nem jött meg pedig már 14,5 éves vagyok.16 éves korodig ne aggódj!Kitartás!
2013. okt. 18. 19:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!