Menstruáció késése?
Figyelt kérdés
40. napon vagyok a ciklusommal. Januarban voltam eloszor fiuval. Mindig is volt egy kicsi rendszertelenseg az egeszben, de mindig megjott. Volt hogy csak barna pecseteles, de valami volt. Utoljara tavaly marciusban volt olyan hogy 40 valahanyadik napon jott volna meg. Altalaban olyan 32-35 nap kozott jon meg. Decemberben a 28. napra esett, januarban a 38.-ra. Most pedig semmi. Elkepeszto mod ra vagyok stresszelve erre az utobbi 1 hetben. Terhes 100% hogy nem vagyok. Normalis ez? A szexualis elet befolyasolhat ezen barmit? Rengeteg dolgot olvastam az elmult napokban ezzel kapcsolatban. Mar mult heten is ereztem hogy meg fog jonni, tegnap is, de semmi. Legutoljara tavaly februarban volt az hogy a semmibol az a honap kimaradt, utana marciusban ugyanugy megjott. El kene gondolkodnom a fogamzasgatlo szedeseben, ha felmerulne ez az opcio ?ma 00:32
1/4 anonim 

válasza:

Miért lenne kitárt hogy terhes vagy? Mindenképpen menj nőgyógyászhoz, bár gyereket még nem fog látni viszont tud felírni fogamzásgátlót, simán lehet hogy a szexuális élettől késik. A testünk nagyon rá van hangolódva a külső ingerekkel. Stressz, izgalom, akarmi miatt késhet. De ha két hétnél tovább késik érdemes mondani az orvosnak.
3/4 A kérdező kommentje:
Azert kizart mert minden egyes alkalommal vedekeztunk. 17 eves vagyok. Kivarjam az aprilist a nogyogyasszal? A biztonsag kedveert a heten szerintem csinalok egy tesztet, de en szerintem ez az egesz leginkabb most a stressztol van nekem
ma 01:00
4/4 anonim válasza:
Milyen védekezésről van szó pontosan?
Berakta a péniszét akár egyszer is óvszer nélkül? Még ha nem is sül el, akkor is lehet gyerek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!