Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire normális ezt nőgyógyá...

Mennyire normális ezt nőgyógyászként mondani?

Figyelt kérdés

Nőgyógyászati ultrahangra mentem, mert aggódom, hogy petefészek-cisztám van. Az orvos hüvelyi ultrahangot akart végezni, de nagyon fájt, amikor megpróbálta, ezért megkérdezte, hogy szűz vagyok-e. Amikor igennel válaszoltam, azt mondta, hogy nem akar fájdalmat okozni, ezért nem csinálja meg a vizsgálatot mert szűz vagyok. Mondtam neki hogy 3 évvel ezelőtt elvégezték nekem ugyanezt az ultrahangot probléma nélkül, semmi nem fájt. Viccelődött, mondta hogy nem hajlandó hüvelyi ultrahangra. Ehelyett hasi ultrahangot végzett, de nem látott semmit, mert nem volt tele a hólyagom. Azt mondta hogy később menjek vissza, de őszintén nem szeretnék.

18/L

ma 20:06
 1/10 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy nem érdekel mennyire fáj, csinálja meg, legyünk túl rajta. Mit sem ért. Ki van a f*szom. Annyira rossz volt ezt megélni
ma 20:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szűznek nem szoktak hüvelyi ultrahangot végezni.
ma 20:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Dehát az előző dokim már megcsinálta 3 évvel ezelőtt! És akkor nem fájt.
ma 20:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi rosszat nem tett, nem is értem mi a problémád, teljesen normálisan járt el.Egyébkent a ciszta magától felszívódik vagy kiürül. Nem kell ezt túllihegni...
ma 20:29
 5/10 A kérdező kommentje:
6 hónapja vannak tüneteim. Fájdalmaim vannak. Állandóan ki kell járnom mosdóba. Nehezen de végül elmentem orvoshoz, mert én is azt hittem hogy felszívódik! A faszt! Egyre rosszabbul vagyok. Most menjek el egy hasi ultrahangra, úgy, hogy nem is biztos hogy látni fogják azt amit látni kell.
ma 20:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én extra sértődékeny vagyok,de ebben még én sem látom a problémát. Szűznek nem csinálnak hüvelyit. Szerintem amúgy te rosszul emlékszel, mert az,hogy szűzként ne fájjon az kb lehetetlen. Még nem szűzként sem kellemes
ma 20:35
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Csináltass kismedencei ultrahangot egy normális orvossal.
ma 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Honna veszed hogy ciszta? Ezek a felfázás tünetei, nem a cisztáé...

Inkább vizelettenyésztést csináltass háziorvossal!

ma 21:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Már hónapokkal ezelőtt szedtem minden bogyót felfázásra, húgyúti fertőzésre..
ma 21:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Szokott kamu
ma 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!