Hogyan zajlik pontosan az első nőgyógyászati vizsgálat?
Figyelt kérdés
Rettegek a nőgyógyásztól, még soha nem voltam, de most muszáj elmennem. Legutóbbi aktusnál kiszakadt a gumi, és escapelle tablettát kellett bevennem, úgyhogy muszáj elmennem, mert szeretnék fogamzásgátlót íratni. Az ciki ha a pasim kísér el? Milyen vizsgálatokra küldenek el, hogy eldöntsék milyen fogamzásgátló való nekem?2013. júl. 14. 19:11
1/5 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=els%F5+n%F5g..
A google is jóbarát...
Egyébként ha a szexhez elég érettnek érzed magad, akkor ettől sem kell félni...
Nem ciki, ha elkísér, bár én a rendelőbe nem engedném már, csak zavart okozna. De ízlés dolga.
2/5 anonim válasza:
Nem csinálnak semmi különöset
Szoktak "kenetet" venni
3/5 anonim válasza:
A fogamzásgátló felírásához nem kell külön vizsgálat
Megnézik mennyi idős vagy és aszerint írnak fel valamit
5/5 anonim válasza:
Én amikor fogamzásgátlót írattam fel annyi volt,hogy bementem azt hittem majd le kell vetkőzni meg minden de semmi ilyen nem volt semmit nem kèrdezett nem volt semmi vizsgálat azt mondta na akkor jó lesz ez felírta és ennyi volt.Én is meglepődtem. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!