Első vizsgálat?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 17 éves vagyok, kb. 6 éve van menstruációm, illetve van barátom, akivel szóbakerült már az első együttlét és amúgy is ideje lenne elmenni nőgyógyászhoz. Az a dilemmám, hogy nem tudom eldönteni, férfi vagy női nőgyógyászhoz jobb-e menni első alkalommal. Tudom, nekem kell eldönteni, és a férfi nőgyógyász se nőként néz rám, de valahogy én kényelmetlenül érezném magam.. és mindenki szerint férfihez kéne mennem, senki se ajánlott eddig nőit... Valami tanácsot tudna adni valaki?:S2013. márc. 12. 21:45
1/5 anonim válasza:
Egy női nőgyógyász is ugyanolyan jó mitn a férfi. Ha te idegenkedsz a férfitól akkor keress nőt. sok lány elsőre nőhöz megy.
2/5 anonim válasza:
Én már felnőtt vagyok, de én is nőit választottam, az ember valahogy jobban meg tudja beszélni vele a dolgokat, tüneteket, és ha szerencséd van, némi együttérzést is várhatsz egy nőtől. A férfiakban ez ritkán van meg.
3/5 anonim válasza:
Ne az orvos nemét nézd, mert mindkét nemnél van jó orvos, és rossz orvos! A legjobban akkor jársz, ha egy megbízható ismerősödtől kérsz tanácsot, hogy ő szerinte ki a legjobb nőgyógyász, nemtől függetlenül!!!
4/5 anonim válasza:
Én mindenképpen nőhöz mennék a helyedben, én is azt tettem, azóta is nőhöz járok.
Általában féfiak, fiúk ajánlgatják a férfi dokit, mert igazán ők nem tudják átérezni azt amit érzünk, amikor vetkőzni és felfeküdni kell.
a női dokinak semmiféle hátránya nincs, legfeljebb előnye lehet, hiszen ő i nő, ő is jár nőorvoshoz időnként, és szerintem fesztelenebbül lehet megbeszélni vele a "kínosabb" dolgokat is.
Biztosan engem is lefognak pontozni, ahogy a 2. hozzászólót is, de ne törődj ezzel, hanem fontold meg amit írtam.
5/5 anonim válasza:
Én is nőhöz járok, mert számomra sokkal megnyugtatóbb vele megbeszélnem problémáimat, de van barátnőm, aki férfihez jár és nem panaszkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!