Első nőgyógyászati vizsgálat?
Szia! :) Tényleg van még ideje beállni a menstruációdnak, de ha nem tudsz megnyugodni, nagyon jól teszed hogy orvoshoz akarsz menni! :) Inkább menj el feleslegesen, de soha ne legyen semmi bajod az életben!!! :) Végre Te egy okos, értelmes lány vagy, aki törődik az egészségével! :) Sokan vehetnének Rólad példát! :)
Tessék, ezt olvasd el! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
Én 14 évesen voltam először! Már két dokit tudtam le, egyik se tudott olyat mondani amitől meggyógyulnék -.-
Lényegtelen, én ha megyek akkor leborotválom. Nyugi 15 vagyok, és még nekem sem állt be rendesen. 13 évesen nekem volt hogy hónap is kimaradt. Szerintem nem kell elmenned, de ha utána megnyugodnál akkor csak előre!
n is kínosan éreztem magam, sőt egyenesen utálok menni. Én 15.-én megyek a harmadik dokihoz.. Jó mi ? :/
Teljesen fölösleges ilyen fiatalon menned, hacsak nincs valami bajod.
Ez teljesen normális, kb 16 éves korodra kell majd beállnia.
Ha baj lenne valami, akkor a gyereknőgyógyászatra kellene menned anyukáddal.
Miért lenne fölösleges?....
Ne hisztériázzatok már!!!! A bokádatpéldául miért nem nézeted meg, ami legalább olyan fontos lenne a későbbiekre nézve, nehogy izületi gondjaid legyenek!
Észnél legyetek már!
Esetkeg a vastag beledet is meg kellene tükrözni!
Az egyik leggyakoribb rákos megbetegedés melegágya!!
Azonnal indulás oda is!
És akkor a tüdő,...a máj?...stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!