Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Véletlenül nem vettem észre,...

Véletlenül nem vettem észre, hogy megjött és olyan lett a bugyim. Mikor anya ki mosta maradtak olyan rózsaszínes foltok, az mi?

Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg vér folt maradt. ez nem azt jelenti, hogy nem tiszta a bugyi, csak a színe megfogta. próbáljátok hypo-s vízbe áztatni, hátha kijönnek a foltok
2013. júl. 13. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok, én kezdő 'nagylányként' sokszor hibázok és van amikor sajnos nem jön ki a folt :( szóval akkor se szégyelld
2013. júl. 13. 15:30
 3/7 A kérdező kommentje:
jha.
2013. júl. 13. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt mosásba raknád, hidegvízben kell áztatni, egy kis ecetet is rakhatsz bele, az nem teszi tönkre az anyagot, mint a hypo, és a színét sem veszi ki, csak a vérfoltot. Már 6 éve menstruálok, de a mai napig szükségem van erre a trükkre.
2013. júl. 13. 16:10
 5/7 anonim ***** válasza:
ja és mikor észreveszed h véres lett, minél hamarabb próbáld kimosni hideg vízzel, szinte teljesen eltűntethető akkor
2013. júl. 13. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én hideg vízbe szoktam áztatni a bugyijaimat,amibe szappandarabokat teszek.Pár napig benne hagyom,aztán mosógépben kimosom.Nekem nagyon bevált,ritkán marad bennük folt.
2013. júl. 13. 16:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam, hogy pont meleg vízbe kell tenni olyankor, mert a forró víz rögtön kihozza a vért és Én is ezt a praktikát szoktam alkalmazni, néha mosóporral megspékelve. Már 5 éve menstruálok, de ez sajnos nem csak a tapasztalatlanság miatt fordulhat elő. A véletlen "balesetek" szinte elkerülhetetlenek...
2013. júl. 14. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!