1. Hány éves kortól jöhet a tampon? 2. Ha szűz vagyok akkor ez kilőve? 3. Hogy kérjem meg anyukámat? 13/L
1. A minit akármikor lehet használni, akár neked is.
2. A szüzesség nem akadály, mert a szüzhártya nem hártya, hanem egy gyürü, ami valamennyire szükitheti a hüvelynyílást, de nem zárja le.
3. "Anyu, légy szives, vegyél nekem tampont" Vagy te magad veszel a zsebpénzedböl.
Szerintem ez nincs korhoz kötve, sokkal higiénikusabb mint a szárnyas betét!!!
Én is szűz voltam mikor elkezdtem használni a tampont de azt nem tudod magad olyan mélyre betolni h elérd a szűzhártyát.
Anyukádnak meg kell mondani h ki akarod próbálni, én azt tanácsolom neked h kezd a minivel, én azzal kezdtem aztán mikor már nem volt idegen, hozzászoktam utána vettem eggyel nagyobbat aztán a normált.
"azt nem tudod magad olyan mélyre betolni h elérd a szűzhártyát."
ez amiatt nem igaz, hogy a szűzhártya a bemenetnél található. Ha minit használsz és óvatosan, ellazulva helyezed fel, akkor nem okozol benne kárt. Anyukád szerintem szó nélkül venni fog neked, ha megkéred. Lehet, hogy a felhelyezése első próbálkozásra nem fog sikerülni, el kell lazítanod magad.
Használhatsz már, ha akarsz, (igen minit), de a betét a jobb. A kezeden lehet bármi, ha betétet használsz, nem viszel be semmilyen bacit, vagy bármit. A nőgyógyászok ezt ajánlják.
Persze, ha stranda mész, vagy úszni, akkor tampon.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!