Mért mondják azt hogy könnyű a tampon használata még szűz lányoknak is?
Nekem először kicsit nehezen ment, de mikor nem bírtam kihúzni, nem sajnáltam magam, és kirántottam. Azóta egyáltalán nincs ilyen problémám, sőt szűzként nem csak normált, hanem szupert is tudok használni.
Amúgy guggolva kitudod húzni.
Én is szűzként kezdtem el tampont használni, 3 barátnőm szurkolt és adott tippeket a wc ajtó elől, hogy sikerüljön. :D
Valóban nehéz volt először, de én pl. nem is helyeztem fel eléggé, ez volt a baj. Aztán úgy voltam vele, hogy ha ezt mindenki túléli, akkor nekem is túl kell, és a rákövetkező ciklusnál már minden gond nélkül sikerült felhelyeznem, és azóta is tampont használok (ennek már 8 éve). Csak ne add fel a gyakorlást!
Először nekem sem sikerült, vagy fél órán keresztül próbálkoztam, de nem sikerült. Amikor pedig valahogyan csak sikerült feltennem, fájt, ami ugye nem normális dolog. Próbáltam kicsit előre-hátra mozgatni, megigazítani, feljebb tolni, de sehogysem lett jobb. Hát fogtam és kihúztam, ami nagyon fájt, hiszen egyáltalán nem volt megtelve.
A baj az volt, hogy nem ismertem a testem azon részét. Oké, elolvastam a leírásban, hogy egy kicsit hátrafelé kell felhelyezni a tampont, de el nem tudtam képzelni, hogyan nézhet ki ez az egész, és hogy miért nem egyenes a hüvely. Ezért miután elmúlt a mensim elhatároztam, hogy megismerem a testem és felfedeztem a hüvelyemet az ujjammal. Ezt többször is megcsináltam (azóta szoktam néha ujjazni magam, mert nagyon jó érzés). A következő hónapban legalább már azt tudtam, hogy mit jelent az, hogy kicsit hátrafelé kell a tampont felhelyezni. Megpróbáltam és tádám, sikerült. :)
Ráadásul egyáltalán nem fájt.
Szóval szerintem hasznos, ha amikor nem menstruálsz az ujjaddal kitapintod a hüvelyed és megismered a tested azon részét is. Így tudni fogod, hogy kb. meddig kell felhelyezni stb.
köszi a válaszokat!:))
még azt le tudnátok írni hogy ti milyen testhelyzetben szoktátok felhelyezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!