Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak? Többi lent.

Mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,kb egy éve menstruálok,eddig betętet használtam,de sokan ajánlják a mini tampont,mert pl a múltkor se tudtam vìzbe menni. Tampont nem csak az használhat aki már nem szűz? És nem fáj? Előre is köszi a válaszokat :-)

2012. júl. 16. 00:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!:) Én 17 éves vagyok. A mini tampon tényleg semmiség, szüzen is használhatsz akár normált is :) Mielőtt kipróbálnád, nézd meg milyen! Dugd fel magadnak a kisujjad. Kb ilyen érzés lesz :)
2012. júl. 16. 00:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Használhatsz mini tampont simán, én is azt használtam akkor is, mikor szűz voltam, meg a szüzességem elveszítése után is. Nincs olyan erős vérzésem (most meg már fogamzásgátlót szedek, szóval főleg nincs), hogy normált kéne használnom. Nyugodtan próbáld ki, nem fáj. Csak ki kell tapasztalni, ne nyomd erősen, ne erőltesd, bár általában nem szokott ebből gond lenni. A második, vagy a harmadik napon próbáld először, akkor könnyű, hisz ilyenkor a legerősebb a vérzésed. És persze ne felejtsd el max. 6 óránként cserélgetni!

Az meg butaság, hogy olyan érzés, mintha feldugnád a kisujjad, hiszen a kisujjad "érzed", a tampont azonban nem fogod, ha jól helyezed fel.

2012. júl. 16. 00:57
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Szia! :) Ha fürödni akarsz amikor menstruálsz, akkor nincs is más választásod csak a tampon, hiszen anélkül nem szabad fürödni menstruáció alatt. :)
2012. júl. 16. 06:20
 4/5 anonim ***** válasza:
van aki tud elötte is használni van aki már csak azután ha nem szüz. Próbálkozni lehet ovatosan de ha nagyon enm megy ne eröltesd.
2012. júl. 16. 10:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Én csak a szüzességem elvesztése után tudtam használni a minit. De próbáld ki és majd meglátod.
2012. júl. 16. 12:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!