Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak, ha érzem a...

Mit csináljak, ha érzem a tampont?

Figyelt kérdés
Ma reggel megjött és holnap megyünk a Balcsira.Már úgy éreztem jó helyen van a tampon, de most mégis olyan fura.Pedig mindenki azt mondja nem kéne érezni.Lehet, hogy már kikészült az 5. próbálkozásra???

2012. júl. 13. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Told feljebb.
2012. júl. 13. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:
nincs a helyén, feljebb kell tolni
2012. júl. 13. 15:37
 3/6 anonim válasza:
Pontosan, told feljebb, Ha jól van felhelyezve a tampon, nem érzed.
2012. júl. 13. 15:38
 4/6 anonim válasza:

ahogy előttem is írták, valószínűleg még nincs a helyén, de az is lehet hogy nem jó méretűt vettél. Én elsőre OB minit ( [link] használtam, sok-sok évig, majd mostanába tértem át normálra. Viszont akárki akármit mond, nem túl egészséges ilyenkor vízbe menni. Sokkal jobban ki vagy téve a fertőzéseknek, mint egyébként...

25N

2012. júl. 13. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:
13%
Ha holnap mentek a Balcsira, akkor ma még használj betétet. Tampont csak a fürdés idejére használj.
2012. júl. 13. 16:41
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi!Majd holnap újra próbálkozom!:)
2012. júl. 13. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!