Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anya nem engedi a tampont?

Anya nem engedi a tampont?

Figyelt kérdés
Nem tudom felfogni ezt. Mi az,, hogy valakinek az anyja nem engedi, hogy a gyerek kipróbálja a tampont, amikor a betét miatt szenved. Nem az, az én anyukám engedi, csak az egyik barátnőm mesélte hogy neki 100% hogy nem engedné az anyja, meg se meri kérdezni, neki még azt se engedte, hogy szőrtelenítsen a lábán. Én vagyok a bunkó, amiért azt gondolom, hogy ha valaki igenis ki akarja próbálni, akkor tegye, és ne az anyja szabja meg neki? Természetesen győzködni győzködheti őt, de megtiltani? Még az, de egy másik barátnőmmel fürdőben voltam, 12, majdnem 13 éves, és nem engedte neki azt, hogy melltartót hordjon, pedig már rég menstruált. Mielőtt ezt mondta nekem, azelőtt pár hónappal engedte csak azt meg, hogy sportmelltartót viseljen. Nekem még az én anyukán ajánlotta a tampont, nem mindig használok, de tökéletesen boldogulok vele. Ha az anyának az az indoka,hogy azért,mert lehet hogy valami baja lesz,vagy úgyse fog sikerülni, meg fájni fog neki, hát lehet, hogy az anyja ilyen volt, de a gyerek nemfeltétlenül lesz fájós. Csak én gondolom azt,hogy ez fura? Hogy nem engedik meg azt, hogy legalább kipróbálja szerencsétlen lány?

2013. júl. 1. 01:37
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Az ilyen dolgokon én is mindig hőbörgök, és az a baj hogy a gyereknevelésbe "nem illik" beleszólni. Pedig ha valakinek az anyja/apja ilyen ostobaságokat csinál, szerintem kellene. Mi az hogy a melltartót nem engedi? Látszódjon át mindig a mellbimbója szerencsétlennek? Aztán majd nézhetnek, ha két év múlva vihetik a gyereket a pszichológushoz a saját baromságaik miatt.
2013. júl. 1. 02:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele, szerintem gusztustalan, ha valakinek átlátszik a melle, akkor olyan, mintha r'''nc lenne,pedig csak az anyja nem engedi neki, most is olvasgatok ilyeneket: "miért nem engedi anya, hogy melltartót hordjak? 14/lány" és persze jönnek az válaszok, hogy nem kell még 14 évesen stb... meg 17 évesen nem engedik el bulizni... nem tudok mit hozzászólni :/
2013. júl. 1. 02:37
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Az ilyen szülő-gyerek kapcsolatokban más problémák is vannak. Ezek a legkevesebbek.
2013. júl. 1. 02:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja, tudom....
2013. júl. 1. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!