Ha már megjött és két nap múlva megyek nyaralni akkor valamit lehet csinálni hogy előbb elmúljon, esetleg torna vagy futás vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 13:30
1/5 anonim válasza:
Nem igazán. Esetleg kerüld az olyan ételeket-italokat, amik vérképzők (vörösbor, cékla...), talán valamit a torna is segít. Olyasmi, ami közben ugrálsz, vagy nagyon dinamikus mozdulatokat végzel. A futás is jó lehet. Vigyázz arra, hogy addig fel ne fázz! Jó nyaralást!
2/5 anonim válasza:
Az agyzsugorítás tényleg fájhat, amikor átoperálnak egy férfit nővé...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2013. júl. 13. 13:37
4/5 gömbicica válasza:
szia.
szerintem aminek ki kell jönni, az ki is fog jönni.
tornázni futni csak hogy abba maradjon a vérzésed? Nem tudom :-(
Az tart ameddig szokott.
Kellemetlen helyzet, de tul kell élni. bocs, hogy épitőbb jellegü ötletem nincs :-(
tampon, betét készlettel indulj utnak.
Hancur kilőve, (ha már nagyobb vagy) fürdés tamponnal, ennyit tudsz tenni.
Ha netán hasad fájós szokott lenni ilyenkor vigyél magaddal a görcsoldódból.
Most képzelj el engem!!!
Esküvőm előtti nap jött meg. Na????? Tudod ezt überelni???
Az egész lagzit igy csináltuk végig. MOndjuk nekem sosem tartott általában 4-5 napjál tovább, igy a nászutunk végére már kis szabadság volt :-)
üdv.:-)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm igen nekem általában három nap tehát olyan hétfő kedd körül el fog múlni( ha minden igaz) nagyon köszönöm a válaszokat igazán aranyosak vagytok.:)
2013. júl. 13. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!