Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon elszakadhat?

Tampon elszakadhat?

Figyelt kérdés

Elöször akarok tampont használni.Félek,hogy ahogy felhelyezem nehogy elszakadjon a zsínor és akkor mit csinálok....Meg ha kihuzom nehogy elszakadjon...

Lehetséges ez///Fürdeni megyek és ezért nagyon fontos.14 vagyok.

2013. júl. 10. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Elofordulhat, de milliobol 1 :) viszont ha megis, esetleg megesne gazul hangzik, de ha nyomsz mint nagyvecenel, pikk-pakk kijon! :D
2013. júl. 10. 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Elszakadhat a zsinórja,de ez ritkán fordul elő.Rángasd meg egy kicsit a zsinórját,mielőtt felteszed.
 3/5 A kérdező kommentje:
amúgy nagyon fájdalmas ha a hüvelyembe próbálom is tenni az ujjam...
 4/5 anonim ***** válasza:
hogy ezt elkerüld ajánlatos felhelyezés elött megréngatni kicsit, ha nincs jól rögzitve akkor máris kiderül. De nem a strand elött próbáld feltennie lőször mert elsőre a legtöbb lánynak nem angyon sikerül. próbálkozz már elötte is. Sok lány nem is tud tampont használni amig szűz én is igy voltam vele. Próbálkozz ha nagyon fáj vagy nem emgy eléggé fel akkor hagyjad.
2013. júl. 10. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon kicsi az esély arra, hogy elszakad a madzag, de ha megtörténik akkor sincs gond, mert ha nyomsz mintha kakilnál, akkor kijön a tampon.
2013. júl. 11. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!