Miért vagyok rosszul a tampon felhelyezése után?
Figyelt kérdés
szűz vagyok! 2,5 éve jött meg először és 1-2óránként kell betétet cserélnem ami már kissé zavaró..de amint felhelyezem a tampont rosszul leszek,hányingerem lesz és hasonlók..mi a teendő? miért van ez?2013. júl. 9. 18:31
1/6 gömbicica válasza:
tán undorodsz tőle? nehéz volt felhelyezni, vagy nincs is a helyén olyankor rendesen?
Akkor maradj inkább a betétnél, de vegyél nagyobb "teljesitményüt". aztán majd csak beáll valami kevesebb mennyiségre.
2/6 anonim válasza:
Az hogy tiniként 2 óránként betétet kell cserélni az esetek 90%-ban nem normális! Anyukáddal beszéltél erről?
3/6 anonim válasza:
Valószínűleg nem bírod a tampont.Van ilyen.Inkább maradj a betétnél.
4/6 anonim válasza:
Ne kockáztass! Maradj a betétnél, mert ha kényelmetlen is, de az az egészségesebb!
5/6 anonim válasza:
minden menzesznél ilyen gyakran kell cserélned, vagy csak időnként lesz ilyen erős?
6/6 anonim válasza:
Néha,az esetek 15%-nál nekem is ez van,pedig már 1 éve rendzseresen tampont használok.Mini tampont használsz?Lehetséges,hogy rosszul ehylezed fel,vagy véletlenül valami szenneződés kerül rá,ilyenkor én is mindig rosszul vagyok,de ne aggódj,ez normális szerintem.Ha nagyon nem bírod,akkor használj betétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!