Van olyan, akinek elsőre felment a tampon?
Figyelt kérdés
Mert mostanában olvastam róla, és minden lány írja, hogy az akárhányadik próbálkozása után ment fel csak. Nekem viszont elsőre felment, nem fájt, pedig normál tampon volt. Ráadásul az első mensim volt. Bár azért én is elbénáztam, mert nem toltam fel eléggé, és pisilésnél a tampon felszívta a vizeletet... De mikor egy fél év múlva újra próbáltam, akkor is simán felment a normál. Hogy lehet ez?2012. ápr. 21. 18:20
1/9 anonim válasza:
Sajnos vannak, köztük te is. Be kellene tiltani a tampont, vagy legalább ésszel használni, mert ettől van annyi nőgyógyászati bajotok utána.
2/9 anonim válasza:
Aki többször szokott felnyúlni a puncijába, az ismerheti annyira a hüvelyét, hogy tudja, hogyan és merre, meddig kell feldugni a tampont.
3/9 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! Az utolsó alkalom óta is eltelt egy 'kis' idő, de azóta sem volt bennem tampon. Első alkalommal azért volt, mert nem kaptam mást otthon, mert anyukám tampont használ. Persze utána szóltam anyukámnak, hogy mi lett, és voltunk nőgyógyásznál, nem volt semmi gondom. Második alkalommal meg nagyon erősen volt meg, és elfogyott otthonról az összes betét. A tampon felhelyezése után elmentem betétet venni, és mikor megtelt a tampon, akkor betétet raktam be.
Utolsó válaszolónak: Köszi a választ. :) (Nekem az volt az első, hogy a puncimba nyúltam, és azóta sem szeretek ott 'kotorászni'.)
2012. ápr. 22. 12:28
5/9 anonim válasza:
Nekem is sikerült elsőre(az mondjuk mini volt).
6/9 anonim válasza:
És még mielőtt bármit mondotok akkor egyszer használtam tampont. Bár szerintem az se lenne baj, ha máskor is azt használnék, de nem ástam magam bele a témába, úgyhogy ne kössetek belém.
7/9 A kérdező kommentje:
Jaj én még nagyon fiatal vagyok. 13 és fél éves csak. Többek között ezért is nem használok tampont, csak ha nagyon muszáj. Utolsónak pedig köszönöm válaszát, jó tudni, hogy nem vagyok egyedül.
2012. ápr. 23. 16:52
8/9 anonim válasza:
Bocsi a kérdésért, de szoktál felnyúlni a puncidba? Nem ezért ment fel könnyen a tampon?
9/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem szoktam felnyúlni. Ezért is lepődtem meg, hogy nekem felment. Amúgy meg most nem használok tampont, mert fiatalnak érzem magam...
2012. ápr. 25. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!