Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha felteszem a tampont,...

Ha felteszem a tampont, olyannak kellene lennie, mintha nem is lenne semmi a hüvelyemben?

Figyelt kérdés
Néha tampont használok, próbálok átszokni rá, de nem akarom egyszer csak állandóan használni, szép lassan akarok áttértni. Feldugni fel tudom, de érzem hogy ott van. Nem úgy kéne éreznem, mintha nem lenne semmi a hüvelyemben? Csak egy kicsit érzem..

2012. ápr. 13. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kellene érezned.
2012. ápr. 13. 13:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kéne érezned, mélyebbre kell tenni. Különben ha nem zavar nagyon a betét, akkor maradj inkább annál, sokkal egészségesebb. (Mondom ezt úgy, hogy évekig "tamponfüggő" voltam, mert nem bírtam megszokni a betétet. De miután szültem, ez megváltozott, és sokkal kevesebb problémám van, amiket tipikusan a tampon okozhatott.)
2012. ápr. 13. 13:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Sehogy sem kellene érezned, hogy a hüvelyedben van.
2012. ápr. 13. 16:14
 4/6 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem ne használj tampont!
2012. ápr. 13. 16:56
 5/6 anonim ***** válasza:
én is igy vagyok vele:(
2012. ápr. 14. 00:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Melyebbre kell dugni. En nem szoktam erezni, kiveve amikor nem egeszen tettem fel a helyere.
2012. ápr. 14. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!