Miért ázok át kb 10 perc alatt?
Figyelt kérdés
Tampont használok. Elég erős a vérzésem. Mostanában sokszor jártam úgy, hogy miután felhelyeztem az új tampont eltelt kb 10 perc és éreztem, hogy valami nem oké. Kimentem a mosdóba és pecsétes volt a tisztasági betét. Cseréltem tampont és láttam, hogy nem is telt meg, szinte alig volt benne valami, csak az egyik oldalánál elvezette a folyadékot és az kiszivárgott. Ezzel mit lehet csinálni? Próbáltam nagyobb méretet, de ugyanez lett belőle. Próbáltam az o.b. flexiát, aminek elvileg szárnyai vannak és pont erre való, de ugyanez lett az eredmény. Én csinálok valamit rosszul, mert már ez is eszembe jutott, bár nem hiszem, hogy bármit elrontottam volna. Más is van ezzel így?2012. ápr. 13. 11:58
1/3 anonim válasza:
mivel "félúton" is van vér, ezért ha felteszed a tampont, akkor a maradék vér még kifolyik... ezért lesz olyan a tisztasági. Ha lehet, cserélés után mosakodj meg ott, és nem lesz probléma
2/3 anonim válasza:
szerintem ne hazsnálj tampont!!!
3/3 anonim válasza:
Nekem meg nem volt ilyen. Ha ennyire eros a verzesed, haszalj tampont es rendes betetet egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!