Rózsaszín folyás, haspuffadás, erőlködésnél (nagyWC) vér, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Ciklus 16. napján először egy folt rózsaszín folyás, majd tojásfehérje. Rá 6 napra megint rózsaszín folt. Tegnap "nagydolognál" kisebb vérfolyás, azóta néha egy csepp fehéres-rózsaszín. Mi a búbánatos nyavaja lehet ez?
(26-27 napos ciklus, 33 éves vagyok, nem szedek gyógyszert, nincs még gyerekem)
2013. júl. 9. 15:06
11/18 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem beszélted belém. Számomra sanszosabb az a piciny polipocska, amit 4 hónappal ezelőtt fedezett fel, és vártuk, hogy távozzon. :)
2013. júl. 9. 15:59
12/18 A kérdező kommentje:
Oké... mindenféleképpen! Holnap délután jelentkezem. :) ... és mégegyszer nagyon szépen köszönöm neked! :)
2013. júl. 9. 16:01
13/18 anonim válasza:
OOhh, hát azt nem mondtad, hogy polypod van. Az sajna okozhat vérzést.
14/18 A kérdező kommentje:
Elvileg csak volt. Mert mensi után visszementem, és a dokim helyettese megvizsgált ultrahanggal (bár pár mp-ig csak), és már nem látott semmit a méhemben. De annyira nemtörődöm volt, és olyan szinten bunkó, hogy szerintem nem is nézett meg rendesen. Ebből gondolom, hogy esetleg az lehet még ott.
2013. júl. 9. 16:11
15/18 anonim válasza:
Ja értem:) Na majd akkor holnap kiderül, hogy mi is van. Majd írj!:)
16/18 A kérdező kommentje:
Szia!
Méhszájam teljes terjedelmében vérzik. 2 hét múlva műtik. Jobb oldalon 3 cm-es ciszta, méhemben ugyanott még mindig látható a polip. Először a méhnyakat csinálják, utána meglátjuk a többit.
2013. júl. 10. 11:46
18/18 Kedves_ válasza:
Szia. Pár év elteltével, mi történt Veled? Rendben van minden? Nem tán már család is van azóta?
Üdv Neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!