Haspuffadás illetve hasfeszülés és halvány sárgás folyás lehet terhesség jele?
13 hónapos Fiamat császárral szültem,még szoptatom!
28 napos ciklusom van, január 6-10-ig menstruáltam,18.-án voltunk együtt! Pár napja először áttetsző, majd tojáshéjas-sárgás-barnás folyásom van,nagyon feszül illetve puffad a hasam,nem kívánom a kaját, hányingerem van és szurkál a hasam!
Akkor tesztelj.
A tüneteid egyáltalán nem általánosak, ennyi erővel gyomorrontásod is lehet. Egyébként is ahány nő, annyiféle tünet. Terhességre utaló folyás meg nincs.
Gyomorrontást azért talán felismerem!
Pecsételős folyásom pedig még nem volt, ezért kérdeztem a véleményeteket!/Elvégre ezért van ez az oldal!/
Túl sok felkiáltójelet használsz. Kiabálsz, vagy meg vagy sértődve?
Igen, ez az oldal ezért van, én meg válaszoltam neked, azt hiszem, normális hangnemben. 6 nappal aktus után ezek még nem terhességi tünetek, hanem akármitől lehetnek. Maguk a terhességi tünetek meg olyan sokfélék és esetlegesek, hogy nem lehet rájuk építeni. Ha elmégy orvoshoz, az se azt fogja nézni, hogy mennyire szurkál a hasad vagy mennyire émelyegsz, mert ez akármire utalhat, hanem a BIZTOS jeleket fogja keresni.
Aktus után 2-3 héttel már tesztelhetsz. Addig felesleges.
Nem kiabálok és nem vagyok megsértődve.
Csak érdekelt volna olyan személyek véleménye akiknek voltak hasonló tünetei.
A Fiammal való terhességem is hasonlóan indult,sőt ott még 3 hónapig menstruációm is volt.
Szia.
Kénytelen vagyok egyetérteni az előttem szólókkal,3x voltam terhes,mind 3 terhesség más volt,de mensi előtt bő egy-másfél héttel még nincs tünet,ugyanis ha van baba,még be sem ágyazódott,tehát nincs HCG,így nincs tünet.A 3.-ik babámnál már kimaradás után 3-4 nappal voltak enyhe tüneteim,de nem PÉ után 5-6 nappal.Viszont a hasfeszülés,puffadtság az minden mensimkor jellemző,van amikor hányingerem is van.Egyébként az első kicsimnél én is mensiztem a 12.hétig.Ha nem ezt a választ vártad,ne haragudj!Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!