Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességre utal az állandó...

Terhességre utal az állandó haspuffadás és a fehér folyás?

Figyelt kérdés

A nővérem szed fogamzásgátlót de volt mikor elfelejtette bevenni és már 1hónapja hogy terhességi tünetei vannak.Úgy érzi,hogy valami megváltozott benne és egyszer már terhes volt csak elkellett vettetni bizonyos okok miatt.

Elöször csak pecsételt és hányingere volt.Egyszer hányt is.Egyre furcsább a mellbimbója.Nagyok és fehér valami folyik a mellbimbójából.Eddig csak rózsaszín volt a mellbimbója de már kezd neki barnásodni sötétedni.Mellei nem fájnak.Amikor eszik akkor mindig felpuffad és gömbölyű lesz.Mikor reggel felkell fáratnak érzi magát és nagyon kívánatos.Biciglivel jár dolgozni és már mondta nekem,hogy alig bir biciglizni mert ugy érzi mintha valami lötyögne vagy hasonló a hasában.Furcsa folyása is van.Tegnap már a fürdésnél azt tapasztalta,hogy érzékeny a hasa a vizre,zuhanyozásra.viszked a hasa.És kicsit gömbölyű a pocija.De tesztelni még nem akar majd akkor ha nem jön meg neki.De már ebben a hónapban nem jött meg neki pedig mindig pontosan jön meg neki.

Szerintetek baba lehet vagy csak a gyógyszer?Már évek óta szedi a gyógyszert eddig ilyet nem tapasztalt.

És az a legrosszabb,hogy a barátja elhagyta és ha baba lesz akkor nem tudom mi lesz vele?

2009. ápr. 27. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló tüneteim voltak mikor babás voltam.Nem értem miért nem csinált eddig tesztet! Jó lenne minnél hamarabb.
2009. ápr. 27. 10:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!Hát az itt leirtak teljesen egy terhessg tünetei!Én is bicóztam,a 6.héttől már tekerni is nehezemre esett.Menjen a nővéred dokihoz feltétlen,mert ha elhagyta a barátja,akkor még a 12.hétig dönthet,utánna nem igazán lesz sok lehetősége.De az is lehet csak megviseli,hogy elhagyta a barátja és ettől érzi magát rosszul!Először is irány a nőgyógyász!Majd ird meg mi lett a nővéreddel?És az anyukátok,apukátok hol van?Nem fordulhattok hozzájuk segitségért?
2009. ápr. 27. 13:00
 3/4 A kérdező kommentje:

Anyuékhoz költözött vissza.Nem tudják anyuék,hogy lehet,hogy terhes majd ha kiderül akkor mondja el nekik.Én a férjemmel segitünk neki ha megtartja.De szerintem megtartja mert nem szeretné elvetettni.Azért nem ment méd dokihoz mert magánhoz jár és most nincs annyi pénze hogy elmenjen és fizetéskor akar elmenni jövő héten.Kórházba nem akar menni pedig én elmennék a helyébe mert még szedi a maradék fogamzásgátlót és ha terhes akkor nem jó ha szedi.Pedig vettem neki múlt héten tesztet de ő nem akarja még megcsinálni.Nem tudom mért vár.Valahogy rábeszélem,hogy legalább a tesztet csinálja meg mert ha megakarja tartani akkor nem tesz jót a babának a gyógyszer miatt.

Szerintem ha anyuék megtudják,hogy terhes akkor bisztos segitenek ők is neki és nem akarják hogy elvettese mert sajnos egyszer már csinált ilyet és mégegyszer már nem szeretné.

Köszönöm a válaszokat!

Nekem is ez a véleményem ami nektek!

2009. ápr. 27. 13:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Ma reggel megcsinálta a nővérem a tesztet és negatív lett.Most vagy túl korai volt tesztelni vagy nem jó a teszt vagy nem terhes.De akkor mi baja lehet?

Jövő héten pénteken megy nőgyógyászhoz akkor majd kiderül mi van.Az is lehet,hogy felfázott de akkor mért gömbölyödik?Nem hizos tipus.Vékony alkatú.

2009. ápr. 29. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!