A két combom között sokkal sötétebb a bőröm, mint egyébként (fehérbőrű vagyok). Mit gondolsz? Többi lent.
Nagyon gátlásos lettem emiatt, jelenleg nincs barátom, de természetesen szeretnék, viszont emiatt nem merném levenni előtte még a nadrágomat sem. :( Az a baj, hogy ha csak bugyi van rajtam (tanga bugyi), akkor is látszódik, hogy a bugyin kívül is sötétebb a bőröm a két combom között.
Szerintem nagyon csúnya, mert olyan, mintha ápolatlan lenne, pedig igényesnek gondolom magam, mosdok, tisztálkodok... nem tudom, hogy mit tehetnék még. :( Olvastam, hogy ez a pigmentek miatt van, de mégis mit lehetne tenni ellene? Attól félek, hogy ha lesz is barátom, akkor lehet h mondjuk nem említi majd meg, de legbelül biztos nem fog tetszeni. :(
Ráadásul képeken, videókon a nőknek mindig olyan szép természetes ott a bőrük, mint máshol is.
Mit tegyek? :(
" A mosakodási szokásokon, borotváláson kellene változtatni. Zuhanyozni kellene, nem fürdeni, ritkán borotválni"
Hát én mindig zuhanyzok szinte, és mivel sokáig nem volt barátom nem borotváltam napi rendszerességel...
Ez nem a fürdési szokásoktól függ, ez genetika .
Nagyon csinos lehetsz még attól,hogy altájon barnább a
bőröd! Nincs semmi baj,ne aggódj! Egy igazi rajongód.
12: De ebben akkor lehet valami. Nekem minden hófehér, és én sose csináltam azokat, amiknek a válaszíró betudta a barnulást.
Hónaljamat kb. havonta borotválom, puncit életemben egyszer-kétszer, ennyi. Sima szappant használok a szőrös részeken, semmi más kemikáliát. Brazil fazonú bugyit, nem tangát, nem szűket, nem hagyom, hogy irrtáljon bármi, öblítőt se használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!