Szólt már be suliorvos valakinek középiskolában azért mert tangában volt és nem normál bugyiban? Máshol is bugyira kell vetkőzni egyébként vagy csak nálunk van ez a jó rendszer, ráadásul ötösével? 16L
legtöbb helyen bugyi melltartóra kell vetkőzni hogy az orvos alaposan megtudja vizsgálni az embert.
Amennyire én tudom a tangáért szólnak az orvosok, nálunk meztelenül kellett lenni a vizsgálaton, de akinek tangája volt annak nem kellett levennie érdekes módon mert a doki már látta úgy is amit akart, akik normál bugyiban voltak velük levetette.
Első kérdező.a tanga miért nem egészséges?
Csak azért kérdezem mert nem tudom,nem kötekedni akarok!
21L
21L
bocsi,elírtam :D
a normál bugyi is bele tud gyűrödni a fenékbe tanga 'formájúra',nem?
Bocsi a 'tudatlanságért' csak ez most meglepett
Meztelenre biztos nem vetkőztem volna le az iskolaorvos előtt már bocsi,lett volna beszólogatás a dokinak.
Sok helyen alsóneműre kell vetkőzni,de erre nem kötelezhetnek benneteket,a szülőknek,tanároknak,oszályfőnőknek kell leközelebb szólnótok vizsgálat előtt,hogy egyenkénti vizsgálatra akartok bemenni,nem más előtt vizsgáltatni magatokat.De nem normális ez a rendszer,de sok helyen megcsinálják mert nem szólnak sem a diákok,sem a szülők,vagy tanárok érte.
De a saját háziorvosoddal is elvégeztetheted a vizsgálatokat,csak igazoló papírt kell róla vinned.Legközlebb ne hagyjátok magatokat.Más előtt biztos nem vizsgáltatnám magam egy bugyiba az már bíztos.Fogjatok össze és lépjetek ez ügyben,ha nem szóltok érte továbbra is mindent megcsinálhatnak veletek.Amúgy simán lehet vizsgálatot is megtagadni,mert van ahol a bugyiba is bele akarnak nézni,azt sem hagynám.
Mi szóltunk hogy egyenkénti vizsgálatot akarunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!