A két combom között sokkal sötétebb a bőröm, mint egyébként (fehérbőrű vagyok). Mit gondolsz? Többi lent.
Nagyon gátlásos lettem emiatt, jelenleg nincs barátom, de természetesen szeretnék, viszont emiatt nem merném levenni előtte még a nadrágomat sem. :( Az a baj, hogy ha csak bugyi van rajtam (tanga bugyi), akkor is látszódik, hogy a bugyin kívül is sötétebb a bőröm a két combom között.
Szerintem nagyon csúnya, mert olyan, mintha ápolatlan lenne, pedig igényesnek gondolom magam, mosdok, tisztálkodok... nem tudom, hogy mit tehetnék még. :( Olvastam, hogy ez a pigmentek miatt van, de mégis mit lehetne tenni ellene? Attól félek, hogy ha lesz is barátom, akkor lehet h mondjuk nem említi majd meg, de legbelül biztos nem fog tetszeni. :(
Ráadásul képeken, videókon a nőknek mindig olyan szép természetes ott a bőrük, mint máshol is.
Mit tegyek? :(
Tenni semmit nem tudsz,alkati dolog. De a képeknek,videóknak ne dőlj be! Photoshop a nagy része!
Max.annyit tehetsz,h elmész bőrgyógyászhoz, Ő esetleg tud ajánlani valamilyen halványító krémet.
Ugyan, ez normális. A hónod alja is sötétebb, a combod között és a combod felső részén a belső oldala is. Ezek a nemi éréssel változnak, teljesen természetes folyamat.
A képek, videók... á, ugyan, úgy fényképezik, hogy nem látszik, púder, Photoshop, krém.
Ha tényleg nagyon zavar és nagy területet érint, akkor valóban elmehetsz bőrgyógyászhoz, elmondhatod, mi a problémád, talán tud segíteni.
Köszönöm szépen a válaszokat, várom még a többiek véleményét is.
Esetleg ha valaki tudna ilyen krémet és leírná mi az, azt megköszönném.
Jaja, eléggé zavar, strandra nem ebből okból nem járok, de ha mégis elmegyek, akkor meg napozni sem merek, annyira látszik. No meg ha ágyba kerülnék egy fiúval... :(
Volt ilyen barátnőm.Nem is értettem egy ideig,hogy miért
takargatja magát ott lent. Miután elmesélte,nem is
értettem először,hogy neki ez miért probléma!?
Ne aggódj mert amit Te gázosnak találsz,egy férfinak
szexis lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!