Azt hiszem felfáztam, de lehet hogy más?
Voltam orvosnál , azt mondta semmi baj…. Fel vagyok fázva elmúlik…stb.. hát nem naon bízom az orvosomba már többször bebizonyította h…. lényegtelen , de ezért is írtam ide.Ezek után orvost váltok az tuti.
Felfáztam egy hónapja, -csípős vizelés,- sokszor, -vese fájdalom… nagyon hamar elmúlt, még csodálkoztam is rajta.
Most visszajött ugyan ezek csak most véres vizelet, ami nagyon nyugtalanít :((
A vér csak akkor van, ha pisilek..a vieletembe meg ha megtörlöm akk jön.. volt benne alvadt is nagyon félek, most kezdett csökkenni, naon minimális vér volt ilyen átlásztó izével..juj nem részletezem:S a vesém se fáj, a hasam sem csak pisilés után csak néha , ha picit vissza tartom erősebb a vér nem direkt , dolgozok, nem rohangálhatok annyiszor. Sokat iszok, kamilla teázok… meleg fürdő , hosszú pulcsik…. Naon félek, és ha megint félre kezel? Áááá
Gondoltam hogy vesekő , de pár hónapja voltam hasi ultrahagon azt mondták nincs kövem, ilyen hamar meg csak nem alakul ki, nem élek jelenleg nemiéletet sehogysem szóval az sem lehet, nem estem el semmi szóval nem értem belső vérzés meg magától csak nem jön létre mert még arra gondoltam:S. Naon stresszelek am lehet a mensim?5 hónapja nem jött meg,mondjuk ilyen eddig is volt de akk 3hónap után jelentkezett. Vagy ez hülyeség szent tehén még soha nem fáztam fel így. Ugye túl aggódom csak
Am kaptam antibiotikumot, vmi SUMETROLIM bevettem egyet :S azt sem tom hány napig kell:S pff meg h érdemes-e szedni
Ha valaki tud, adjon vmi tanácsot, vagy vmit mert kész vok. Esetleg valakivel fordult ilyesmi elő?
Előre is nagyon köszönöm sajnálom kicsit sokat írtam.
Juj még vmi----Olvasgattam össze-vissza most mi is ez a vörösáfonya láttam sok mindenre jó pl.hugyútifert. vas hiányra azom is van és allergiás vok a gyógyszere :S már a 2. ami nem jó Meg milyen formában lehet kapni?:S tea vagy por?:S
amúgy hány éves vagy? írtad h 5 hónapja nemjött meg....te figyelj csak, ezzel foglalkozni kéne, ha vkinek 5 hónapig nemjön meg.
sztem neis csodálkozz azon h most aztse tudod mibajod van, ha kb leszartad h 5 hónapja megse jött a menzeszed.
amúőgy sztem menzesz volt az a kevés vér az átlátszó ízéável.
legközelebb ha ilyen van, fogj egy tampont, és dugd fel picit, majd húzd ki, és nézd meg h véres e. ha véres, menzesz voolt.
Nemrég én is hasonló tüneteket produkáltam. Először állandó vizelési ingerem volt, aztán csípett is, majd alvadt vér és genny volt benne. Elmentem az orvoshoz, vizeletmintát vett tőlem, kimutatta, hogy gennyes, s beutaltak a kórházba. Ott kiderült, hogy bakteriális (e. coli) fertőzésem van, s 5 napig vénásan kaptam az antibiotikumot. Ott elküldtek mindenféle vizsgálatra, vérnyomást mértek, súlyt, vérképet csináltak. Szerintem nem ártana valaki mással megnézetned magad, mert ez nem játék! Egyébként nekem is előjött azóta a gyakori vizelési inger, ezért elmentem a háziorvosomhoz, aki vörösáfonya kapszulát ajánlott. Ez minden hugyúti problémára jó, kitisztítja a vizeletet. Jobbulást!
18/L
én foglalkoztam vele h nem jött meg az mondta a doki nincs semmmi baj csak sokat stersszelek, most erre én mit csináljak? én állandóan várom:(
am elképzelhető h mensi, kirpóbáltam és véres, csak azt nem tom miért nem jön ki rendesen, de attól még vmi tuti van mert akk nem fájna a vesém most megint fáj :S pff am igen sztem el meek pipi vizsgálatra, biztos ami biztos, köcc mindekinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!