Felfáztam azt hiszem. A babucinak lehet baja tőle?
Szia,én is voltam felfázva a terhesség elején.Igyál nagyon sok folyadékot,ha már nem fér beléd akkor is.Igy minél hamarabb tisztul a gyulladástól a veséd.Sőt én még most is zokniban alszom este,én nagyon hamar felfázom:(és előre félek attól a fájdalmas érzéstől.De ha komolyabbra fordul,kérdezd meg szerintem a védőnődet,vagy az orvosodat!Nem hiszem hogy a babádnak baja lenne ettől,mert nem annyira vagy felfázva!Szép babavárást!
17+4hetes km.
Én is voltam felfázva nemrégiben, 22 hkm vagyok. A nődoki adott rá nekem gyógyszert, hogy mihamarab kigyógyuljak belőle. Azt mondta ha láz is jelentkezne be kell feküdjek a kórházba, mert akkor vetélés is előfordulhat. Ez volt életem legszörnyűbb pár perce!
Szerencsére nem lett lázam és 1 hét alatt kikúráltam magam. Most már minden rendben van. Sztem minél hamarabb keresd fel a nőgyógyászodat és mond el neki, ha felfáztál!
Nem akarlak megijeszteni, de jobb az óvatosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!