Csilla200 kérdése:
Miénrt nincs meg a menszeszem?
Figyelt kérdés
9 hónapja nincs meg 14 éves vagyok és még nem voltam fiúval de már egy ideje nincs meg a menszeszem miért ?2013. jún. 24. 22:22
11/22 A kérdező kommentje:
hát megpróbálom magam rávenni hogy elmenjek az orvoshoz de nem szeretem az orvosokat
2013. jún. 26. 00:52
12/22 anonim válasza:
Megint a 2. vagyok. Senki nem szeret orvoshoz járni, de azt mindenkinek be kell látnia, hogy biztosat csak az orvos mondhat. Senki nem lát beléd, és nem tudhatja hogy miért marad ki a menstruációd 9 hónapja. Nem lehet ezt már egyből a fiatalságodra fogni.
13/22 anonim válasza:
14 évesen még nyugodtan várhatnál, az orvos is annyit fog mondani, hogy várjál még türelemmel.
Ha mégis nyugodtabb lennél ezt orvostól hallva, akkor tini, vagy gyereknőgyógyászatra menjetek el anyukáddal.
14/22 anonim válasza:
1 vagyok. Menj, mellesleg nem fogja az orvos azt mondani hogy várj! Ad majd gyógyszert ami beinditja, és ha hasonló gondod lesz ismét akkor vissza kell menned. Egyébként nem vészes, csak kellemetlen.. legalábbis nekem az hogy egy vadidegen motoszkál odalenn, de inkább ez mintsem bajom legyen és később ne lehessen gyerekem.
15/22 anonim válasza:
De, azt fogja mondani az orvos, nekem is azt mondta!
16/22 anonim válasza:
Több évi rendszertelen mensi után kimaradt t9bb mint 8 hónap, és akkor mondta a nőgyógyász hogy várjak picit.
Valóban meg is jött és rendszeres is lett azóta.
17/22 anonim válasza:
Kedves előző Válaszoló! Te azt honnan tudod, hogy a Kérdezőnek miért marad ki már 9 hónapja a menstruációja?
18/22 anonim válasza:
Attol meg hogy neked 8 honap utan megjott, egyatalan nem biztos hogy neki megfog.. belelatsz hogy mi baja is lehet ? Valoban igen benne van a dologba hogy MAJD megjon neki, es ha nem?! Es ha valami baja van? En azt mondom inkabb vizsgaljon meg az orvos, inditsa be, vagy mondja hogy varj( de nekem az orvosom akkor akarta beinditani amikor mar 3 eve menstrualtam, es meg nem volt teljesen rendszeres) mintsem jovor elmenj, es kozoljon veled akarmien rossz hirt.. nem ijesztesnek szanom de ha egyszer megjott akkor akkor majd 1 ev, legyen meg akarmennyire is rendszertelen nem lesz normalis, az is lehet hogy pl hormonok miatt ne jon meg, amire aztan gyogyszer kell es be is indul.. ezt csak orvos fogja pontosan megmondani neked.
19/22 anonim válasza:
Kedves 17.
pontosan onnan tudom, ahonnan te, azzal az előnnyel hogy én legalább szintén nő vagyok, nem úgy mint te, akivel leírtam, hogy mi történt.
Amúgy meg légyszíves a kérdésre válaszolni a kérdezőnek és nem engem oktatni, ok?
20/22 anonim válasza:
Kedves előző válaszoló! Nem oktattalak, csak kérdeztem, hogy honnan tudod, hogy a Kérdező miért nem menstruál 9 hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!