Miért késik még mindig a menszeszem ennyi év után is?
Figyelt kérdés
Néha csak 1-2 napot késik, néha meg 1-2 hetet! miért van ez? már 9 év menstruálok! Nagyon zavar, mert semmi fontosabb programot nem tudok így tervezni, akár nyaralást vagy mást! Voltam dokinál is, mondta hogy "természetes", de szerintem ennyi év elteltével már be kellett volna állnia!
Az aktív/passzív szexuális élet befolyásolja a menszesz rendszerességét?
2013. máj. 10. 15:36
1/2 anonim válasza:
A szexuális élet nem befolyásolja (csak ha várandós vagy). Úgy tudom, hogy a hormonális probléma mellett az idegeskedés is hathat a menstruációra.
Egyébként miért nem tudsz programot tervezni? Betét, tampon nem ok? Vagy fájdogálós fajta vagy?
2/2 anonim válasza:
nem befolyásolja. Endokrinológushoz menj hogy kiviszgáljon, biztos hormonális oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!