Nagyon furcsának találom a mellem. Mindenkinek ilyen volt ennyi idősen?
Figyelt kérdés
11 éves koromban jött meg először és a mellem is akkor kezdett nőni. Most 14 vagyok és a mellem azóta alig változott. Nagyon furcsán néz ki és szerintem visszataszító :( Nem úgy néz ki, mint a csőmell, hanem inkább háromszög alakja van. A bimbóudvarom elég nagy, mellbimbóm viszont van és normálisan is reagál, ami a csőmellnél elvileg pont ellenkezőleg van. Lányok nektek is így nézett ki a melletek ennyi idős korotokban? Könyörgöm segítsetek, nagyon félek, hogy így marad...2013. máj. 10. 14:50
1/6 anonim válasza:
Ne aggódj, még évekig fejlődnek a melleid és az alakjuk is változik.
2/6 anonim válasza:
Még nincs baj, ne aggódj ezen!
Nekem is 11 éves koromban kezdett el nőni a mellem, meg akkoriban is jött meg először. Nekem 16 éves koromig kis mellem volt szinte, és az alakja sem volt a legjobb. Persze én is bepánikoltam ezen, de voltam dokinál és rákérdeztem erre, ő azt mondta hogy szinte normális mert az ember 22-24 éves koráig simán nőhet a melle, akár hirtelen akár kis mértékben is. Tehát ezen nem kell aggódni mert nekem alapból kis mellem van nem túl nagy de azért 16 éves korom óta eléggé megnőtt ahhoz képest és most így 25 évesen igaz hogy nincs túl nagy mellem, de ez így pont jó. És az alakja is sokat változott.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a választ, azt hiszem megnyugodtam picit :)
2013. máj. 10. 15:06
4/6 anonim válasza:
Ez még 18 éves korodig nagyon sokat változhat!
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem és köszönöm a biztatást :)
2013. máj. 11. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!