Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miénrt nincs meg a menszeszem?

Csilla200 kérdése:

Miénrt nincs meg a menszeszem?

Figyelt kérdés
9 hónapja nincs meg 14 éves vagyok és még nem voltam fiúval de már egy ideje nincs meg a menszeszem miért ?
2013. jún. 24. 22:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Gondolom még csak pár alkalommal volt, ilyenkor még ingadozik, sokáig kimarad vagy gyakrabban jön meg mind kéne. De én ha 3 hónap múlva se jön meg szólnák anyának, és mennék nőgyógyászhoz.. ha 1x már megjött, és utána nem csak pár hónap marad ki, azért az már nem normális.
2013. jún. 24. 22:36
 2/22 anonim ***** válasza:
Most már el kéne menned orvoshoz, hiszen az tekinthető normálisnak, ha maximum 6 hónap marad ki serdülőkorban. Megnyugtató választ úgyis csak orvostól kaphatsz!
2013. jún. 25. 06:15
 3/22 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Nem fogytál mostanában jelentősen?
2013. jún. 25. 06:16
 4/22 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen 17 éves korodig bármi megtörténhet, de azért lassan el kellen gondolkoznod hogy esetleg anyuddal elmenjetek a gyerek nőgyógyászatra.
2013. jún. 25. 11:08
 5/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat anyum tud róla hogy nincs meg de én nem akarok csak jövő évben elmenni mert kicsit félek
2013. jún. 25. 12:19
 6/22 anonim ***** válasza:
2. vagyok. 2 évig még nyugodtan várhatsz ha csak annyi a "baj", hogy nem menstruálsz!
2013. jún. 25. 12:26
 7/22 anonim ***** válasza:
Megint a 2. vagyok. Hülye vagyok, hiszen azt írtad, hogy már megjött a menstruációd, csak 9 hónapja kimarad. Így már ne várj tovább, hanem derüljön ki, hogy mi az oka, hogy ennyit késik!
2013. jún. 25. 13:28
 8/22 anonim ***** válasza:
Akkor várd meg a jövő évet, nem lesz semmi baj, lehet (valószínű) hogy addigra meg is jön.
2013. jún. 25. 15:12
 9/22 anonim ***** válasza:
Ne várj jövő évig. Minél előbb menj orvoshoz, hogy kiderüljön, hogy nincs-e valami gond. Remélem nincs, de biztosat csak orvos mondhat!!! Megint a 2. voltam.
2013. jún. 25. 15:14
 10/22 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nehogy várj jövőig! Bármi bajod is lehet! Max 1-2 hónap ahogy irtam, de igaza van a másodiknak, jobb most megtudni mi a baj, mellesleg a doki be is inditja.
2013. jún. 25. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!