Csilla200 kérdése:
Miénrt nincs meg a menszeszem?
Figyelt kérdés
9 hónapja nincs meg 14 éves vagyok és még nem voltam fiúval de már egy ideje nincs meg a menszeszem miért ?2013. jún. 24. 22:22
1/22 anonim válasza:
Gondolom még csak pár alkalommal volt, ilyenkor még ingadozik, sokáig kimarad vagy gyakrabban jön meg mind kéne. De én ha 3 hónap múlva se jön meg szólnák anyának, és mennék nőgyógyászhoz.. ha 1x már megjött, és utána nem csak pár hónap marad ki, azért az már nem normális.
2/22 anonim válasza:
Most már el kéne menned orvoshoz, hiszen az tekinthető normálisnak, ha maximum 6 hónap marad ki serdülőkorban. Megnyugtató választ úgyis csak orvostól kaphatsz!
3/22 anonim válasza:
2. vagyok. Nem fogytál mostanában jelentősen?
4/22 anonim válasza:
Tulajdonképpen 17 éves korodig bármi megtörténhet, de azért lassan el kellen gondolkoznod hogy esetleg anyuddal elmenjetek a gyerek nőgyógyászatra.
5/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat anyum tud róla hogy nincs meg de én nem akarok csak jövő évben elmenni mert kicsit félek
2013. jún. 25. 12:19
6/22 anonim válasza:
2. vagyok. 2 évig még nyugodtan várhatsz ha csak annyi a "baj", hogy nem menstruálsz!
7/22 anonim válasza:
Megint a 2. vagyok. Hülye vagyok, hiszen azt írtad, hogy már megjött a menstruációd, csak 9 hónapja kimarad. Így már ne várj tovább, hanem derüljön ki, hogy mi az oka, hogy ennyit késik!
8/22 anonim válasza:
Akkor várd meg a jövő évet, nem lesz semmi baj, lehet (valószínű) hogy addigra meg is jön.
9/22 anonim válasza:
Ne várj jövő évig. Minél előbb menj orvoshoz, hogy kiderüljön, hogy nincs-e valami gond. Remélem nincs, de biztosat csak orvos mondhat!!! Megint a 2. voltam.
10/22 anonim válasza:
Első vagyok, nehogy várj jövőig! Bármi bajod is lehet! Max 1-2 hónap ahogy irtam, de igaza van a másodiknak, jobb most megtudni mi a baj, mellesleg a doki be is inditja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!