Szent János kórház nőgyógyászatán jár valaki Dr Varga Anikóhoz?
Sziasztok nem tudom aktuális-e még, de hátha valakinek számít az én tapasztalatom is, ma jártam nála. Bár utána olvastam, a telefonban a recepciós nagyon hamar adott időpontot, ezért túltettem magam azon, hogy hozzá megyek,bár az itt olvasott tapasztalatok miatt rettegtem.
Olvastam, hogy az ő szakterülete a meddőség, menstruációs zavarok és ahogy a kommenteket olvasom azon a területen jól és pontosan is dolgozik, lehet csak a szülészetet, terhességeket utálja, nem tudom:D
Stílusra tényleg nem oké, nyokodta a telefonját, úgy éreztem minél rövidebben kell elmondanom a mondandómat, nagyon futószalag volt, viszont!! adott beutalót cukorterhelésre (ezt korábban egy orvos sem tette csak foggátlót ajánlgatott), megnyugtatott hogy odabent minden rendben van. Nekem rengeteget számított az, hogy nem kellett magyarázkodnom, hogy miért is fontos nekem, hogy legyen ovulációm. Korábban sajnos kellett, Dömötöri Jenő, aki tényleg kedves volt viszont konkrét fog.gátló propagandát nyomott és kifejezte nem tetszését, mikor én más mellett döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!