Szent János kórház nőgyógyászatán jár valaki Dr Varga Anikóhoz?
Engem mindig elgondolkodtat, amikor valaki ilyen agresszív lekezelő stílusban nyilatkozik valakiről, ilyenkor felmerül bennem, hogy szegénynek milyen lelki gondjai lehetnek, ami így vetül ki. Mások vagyunk, nem lehet mindenki egy hullámhosszon, ráadásul mindenkinek lehet nehéz napja, megjegyzem a doktornőnek is ;)
Ettől függetlenül én teljesen meglepődtem a negatív kommenteken. Igen, nem kedveskedő, nincsenek felesleges jópofizós körök - biztosan van, akinek ez számít a legjobban. Az sem fogja szeretni, aki például vizsgálat nélkül akar gyógyszert feliratni vele, mert törődik a páciensei egészségével, előtte meg kell bizonyosodnia arról, hogy az a gyógyszer segít, és nem árt. Nekem sokkal többet ér a szakmai alapossága és tudása, és nem bánom, ha nem húzza az időmet a jópofizós körökkel, és csak annyit vagyok egy vizsgálaton, amennyit muszáj, viszont az mind az én egészségemet szolgálja. Én ezért vagyok még életben, és rendkívül hálás vagyok érte.
Sziasztok!
Én a dr Varga Anikónál szültem, mármint a második fiam született nála. Nagyon szakszerűen dolgozik és viselkedik. A negyedik hónap elején volt egy kis gond, akkor rögtön beszaladt a kórházba, csakis miattam; szerencsére inkább csak az ijedtségem volt nagy, úgyhogy rendben volt minden, de a doktornő nagyon aranyos volt. A terhesség utána már rendben volt, a szülésnél sem aggódtam, tényleg végig biztonságban éreztem magam a doktornővel, úgyhogy rendben megszületett a második kisfiam. Nekem nincs sok nőgyógyászati bajom, de, ha mégis, akkor csakis a Varga doktornőhöz megyek, mindenkinek ajánlom. A doktornő nagyon komolyan veszi a munkáját, komoly jellem, ami miatt az ember lánya tényleg biztonsággal rábízhatja magát. Eszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!