Szent János kórház nőgyógyászatán jár valaki Dr Varga Anikóhoz?
Évekkel ezelőtt véletlenül egy kontrollra hozzá kerültem be hozzá a János kórházba. Egyből észrevette, hogy egy másik orvos sajnos félrekezelte a chlamydiámat. Azóta is hálás vagyok neki a gyors felismerésért.
Tavaly egy magán nőgyógyászhoz kezdtem el járni babatervezés miatt, de nagyon nem lettünk egy hullámhosszon a dokival.
Ekkor eszembe jutott Varga doktornő és úgy döntöttem inkább hozzá fogok járni.
Egy magánrendelésére mentem vissza, nem a Jánosba, mert már nem oda tartozom.
Szerintem rendkívül prezíc és mindent elmagyaráz. Én megbízom benne. Teljesen más vonalon indultunk el, mint a másik orvossal. Nekem az a benyomásom, hogy nagyon naprakész a tudása.
Az előző kommentelő vagyok és tegnapi a regisztrációm, ezért tényleg nem is lehet százalék a válszaimon, de ez meg nem jelenti azt, hogy nem igaz, amit írok.
Elolvasva a a negatív tapasztalatokat elbizonytalanodtam és megrémültem és ezért is írtam le a saját véleményemet. Senkit nem akartam védeni csak a tapasztalataimat megosztani, ahogy ti is tettétek.
Sziasztok!
Én 2 hónapja voltam nála először. A véleményem:
1: precíz
2: holisztikus szemléletű
3: elmagyarázza a dolgokat
4: hideg, nem jópofi
Igazából teljesen véletlen kerültem ide és mondhatom örülök, hogy előbb voltam nála és csak utána olvastam el azokat, amiket ide írtak. Bár egyértelmű, hogy valaki hadjáratot indított ellene, minden vele kapcsolatos fórumon ezt teszi. Kicsit ijesztő, hogy 2013 óta így beragadt valakinek. :) Na ott nevettem egy nagyot, amikor azt írta, hogy a János Kórház nőgyógyászi elit.....őőőőőő....ok.
Nekem is volt már orvossal rossz tapasztalatom, amit leírok és útjára engedek. Soha nem követtem a történetem sorsát.
Szóval, aki nem az orvostól várja a lelki támogatást, de jó szakembert szeretne nyugodtan keresse fel. Nekem egy éve húzódó gondomra tett pontot.
Tévedtél. Nem vagyok új regisztráló.
De az is elég nyilvánvaló hogy az összes fórumon te írogatsz. A mentális egészséged érdekében engedd el a régi sérelmeid. Hacsak nem halt meg valaki, akkor ennyi idő után beteges amit csinálsz. Képtelen vagy elfogadni hogy mindenki valaki másban találja meg amit keres. A pozitív vélemények tapasztalatok. Ennyi. Örülj a szabad orvosválasztásnak!!!!!!
Látod milyen könnyű úgy teljes meggyőződéssel állítani valami hogy közben tévedünk? :)
2019 júliusban regisztráltam mert volt egy kérdésem. Reagálni sose reagáltam semmire szóval az aktivitásom 0. És ez elég ahhoz hogy te határozottan állíts valamit. Könnyű tévedni beismerni nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!