Szent János kórház nőgyógyászatán jár valaki Dr Varga Anikóhoz?
köszi a választ! voltam azóta nála, és sajnos ugyanazt tapasztaltam mint te :P hát minek dolgozik ebben a szakmában, ha így utálja?? én konkrétan alig vártam hogy kimeneküljek a rendelőből, pedig csak rákszűrésen voltam.
szóval írhattál volna hamarabb is, akkor megúsztam volna ezt a csodálatos találkozást :D (sajnálom szegény drnőt, tudom hogy illetlenség így beszélni valakiről, de olyan gyűlölet volt az arcán hogy én ilyet még nem láttam)
Én is voltam nála. :D Alhasi fájdalmaim voltak, előtte pedig kimutatták a hüvelyemben azt a streptococchust (vagy mit), ami a menstruációs TSS-t okozza. Megemlítettem neki ezt, hogy előtte ilyen fertőzésem volt, és hogy kicsit utánanéztem ennek a TSS-nek... Mire a válasz: "Utálom, amikor valaki utánanéz!! Ne nézzen utána!! Majd én megmondom!!!" :D Aztán lecseszett azért, mert nem voltam rákszűrésen legutóbb, vett egy mintát (hidegen és fájdalmasan), és kiküldött a fenébe.
Amúgy hüvelygomba gyanújával mentem be, amit NEM volt hajlandó kivizsgálni, csak a rákot, ami természetesen, mivel 19 éves vagyok, negatív lett...
A férfi, aki ott szokott lenni, ő kedvesebb. Gyorsan átmegy rajtad, de nem csesz le ok nélkül... :D
Csak megerősíteni tudom az előttem szólókat. Egy szörnyeteg. Terhesgondozásra tévedtem hozzá, hogy beutalókat kérjek, de olyan szinten megalázóan bánt velem is, h majdnem elbőgtem magam. A kórházi normál sztk rendelésen közölte a tarifáit és azt, ha nem fizetek többet ne menjek hozzá:( Utána többektől hallottam, h kifejezetten figyelik a kiakasztott havi beosztást, illetve időpontfoglalásnál külön kérik, h ne hozzá kerüljenek. Nem értem mit keres ott, ha ennyire gyűlöli a munkáját.
Aki teheti kerülje el!
Még egy ember akivel bunkó volt ...
6 hetesen volt egy beverzesem, 10 hetesen kellett újra mennem elmondtam hogy mennyire izgulok a babaert hogy minden rendben legyen. Erre uh végén megkerdezi hogy biztos hogy megtartom e mert nagyon fiatal vagyok, akkor 23 éves, ekkora paraszt orvost. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!