Melltartó miatt lógnak majd a melleim?! :S
Figyelt kérdés
13/L2009. okt. 12. 17:06
11/15 anonim válasza:
Amúgy tényleg vannak izmai...bármennyire is hihetetlen. Amúgy jó hogy végre énis megtudom...Nekem anya mindig mondja hogy vegyem le itthon a melltartót, mert meg fog ereszkedni a cicim...Az afrikai meg egyéb törzsi népekhez pedig annyit, hogy szerintem nekik azért olyan, mert egész nap csak szoptatnak. Szoptatás után pedig tény h valamennyit ereszkedik.
12/15 anonim válasza:
Kedves utólsó előtti!!!!!
Hát tanulnod kelett volna még egy kicsit az iskolai padban!
13/15 anonim válasza:
29 éves kifejezetten nagymellű lány vagyok, mindig melltartót hordok, és nem lóg.
14/15 anonim válasza:
Ha nagy a melled , bizonyára van súlya neki, és nemcsak a melltartó tartja hanem az izomzat is!!ha kicsi a mell akkor a melltartó szó szerint tartja. Nekem is nagy mellem van, nem hordok mindig melltartót, csak ha megyek valahová itthonra nem, és nem lógnak!
15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2009. okt. 18. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!