Hosszan tartó mensis görcsök? Kifogom nőni? 13/L
ha 13 éves vagy, akkor jó eséllyel még változhat a mensid (tehát az is, hogy mennyire fáj) !!
13 éves vagyok nekem egyre kevésbé fáj szerintem megszokás kérdése is
Nekem is azt mondta a dokim, hogy alkat kérdése, és lehet, hogy szülés után megszűnnek majd a kínzó görcsök. (Nem hiszek én ebben)
Általában én a Flector port használom (receptköteles), nekem az segít az erős görcsök ellen.
23/L
Szia!
Én már 10 éve menstruálok és kb az utóbbi pár hónapban volt az, hogy már csak egy kicsit fáj. Előtte mindig annyira szenvedtem, hogy se ülni se feküdni semmit nem bírtam. Voltam nőgyógyásznál írt gyógyszert de egy idő után az sem hatott szóval mindig más gyógyszereket szedtem. Lehet idővel neked is enyhülni fog a fájdalom. De ez szerintem nem normális, hogy ilyen hosszú ideig fáj a hasad! Lehet jobb lenne elmenned egy másik orvoshoz. 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!