Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hosszan tartó mensis görcsök?...

Hosszan tartó mensis görcsök? Kifogom nőni? 13/L

Figyelt kérdés
Mindig a mensis görcseim 1 hétig tartanak(4-7 napig)! (orvos szerint normális) bár azt nem említette hogy ezt kinövöm-e. Ilyenkor majd hogy felrobban a hasam! És nem segít semmi! 13 éves vagyok. Szóval szerintetek kinövöm? Valakinek volt/van hasonló?

2013. jún. 18. 13:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

ha 13 éves vagy, akkor jó eséllyel még változhat a mensid (tehát az is, hogy mennyire fáj) !!

13 éves vagyok nekem egyre kevésbé fáj szerintem megszokás kérdése is

2013. jún. 18. 13:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Aha.Akkor neked mióta van meg?
2013. jún. 18. 13:35
 3/12 anonim válasza:
Én is 13 vagyok, nekem sosem fáj....Valami fájdalomcsillapító?
2013. jún. 18. 13:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Advil sokszor hatásos de pl. ma egyáltalán nem használt!
2013. jún. 18. 13:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kinövöd, lehet, hogy nagyon hosszan elkisér. Nem tudni.
2013. jún. 18. 13:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem is azt mondta a dokim, hogy alkat kérdése, és lehet, hogy szülés után megszűnnek majd a kínzó görcsök. (Nem hiszek én ebben)

Általában én a Flector port használom (receptköteles), nekem az segít az erős görcsök ellen.

23/L

2013. jún. 18. 13:56
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Am. akkor neked is sokáig tartó görcseid voltak?
2013. jún. 18. 15:00
 8/12 anonim válasza:

Szia!

Én már 10 éve menstruálok és kb az utóbbi pár hónapban volt az, hogy már csak egy kicsit fáj. Előtte mindig annyira szenvedtem, hogy se ülni se feküdni semmit nem bírtam. Voltam nőgyógyásznál írt gyógyszert de egy idő után az sem hatott szóval mindig más gyógyszereket szedtem. Lehet idővel neked is enyhülni fog a fájdalom. De ez szerintem nem normális, hogy ilyen hosszú ideig fáj a hasad! Lehet jobb lenne elmenned egy másik orvoshoz. 21/L

2013. jún. 18. 15:19
 9/12 anonim ***** válasza:
1. vagyok nekem fél éve van meg kb.
2013. jún. 18. 15:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem annó a legelső nagyon fáj a többi már nem. AZtán sok évesfogamzásgátló után az első megint nagyon fájt a többi már megint nem. Azóta néha enyhén fáj de messze nem annyira hogy gyógyszer kelljen, multkor picit jobban éreztem de egy Mg akkor is elmulasztotta. Szerintem azért van ráe sély hoyg enyhülni fog. Na meg maga a menzesz hossza is. Tini koromban volt hogy 10 napig tartott de 1 hétig mindig. Gyógyszer mellett 5 nap volt. Most már csak 3 nap.
2013. jún. 18. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!