Mire utalhat ket hete tarto hol veres hol barnas folyas de nem rendszeresen?
Figyelt kérdés
Lehet mondjuk attol h valami bekerult oda es ott bent felsertett valamit?2013. ápr. 4. 07:36
2/9 anonim válasza:
Ennek rengeteg oka lehet, de egyrészt interneten keresztül senki sem fogja tudni megmondani, hogy mi a baj, másrészt meg mindegyik ok olyan, hogy orvosi kezelést igényel.
Szóval szerintem irány az orvos, mielött igen komoly bajod lesz.
3/9 A kérdező kommentje:
hat sajnos hetfore van programalasom
2013. ápr. 4. 07:58
5/9 A kérdező kommentje:
nem,17eves vagyok,de talan lehet hormonproblema?erre tippelnek,mivel meg mas tuneteim is vannak:eros hajhullas es jobban szorosodok mint ahogy kene :S
2013. ápr. 4. 08:24
6/9 anonim válasza:
nem tudom mennyi idős vagy. Lehet esetleg ciszta.
7/9 A kérdező kommentje:
17eves
2013. ápr. 4. 10:37
8/9 A kérdező kommentje:
lehet ciszta? :S
2013. ápr. 4. 10:42
9/9 anonim válasza:
Sajnos nem kizárt a ciszta. Ezért kell orvoshoz menned, hogy kiderüljön mi az, és ha baj van, időben lehessen elkezdeni kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!