Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van itt valaki olyan, akinek...

Van itt valaki olyan, akinek évekig vagy hosszú ideig tartó HPV- fertőzése volt?

Figyelt kérdés
2009-ben diagnosztizálták nálam a HPV-t. 2010-ben meg is műtöttek, hál'Istennek nem volt rosszindulatú sejt. Azóta a legtöbbször enyhe fokú eltérést találnak a rákszűrés alkalmával, de többször volt már negatív is. Viszont a HPV még mindig megvan. Nagyon el vagyok keseredve...Hogy lehet ezt eltüntetni? Évekkel ezelőtt leszoktam a dohányzásról, monogám párkapcsolatban éelk évek óta, sportolok. Mégis megvan. Valakinek állítólag leküzdi az immunrendszere, az enyém ezek szerint nem tudja...Valaki volt már ebben a cipőben? Ezüst- kolloidot is szedtem...

2013. ápr. 15. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Sehogy sem lehet sajnos eltüntetni. A HPV vírus örökre a szervezetben marad. Ez önmagában még nem betegség, nem is jelenti azt, hogy mindenképpen rákos elváltozást okoz, csak annyit jelent, hogy vírushordozó maradsz.
2013. ápr. 16. 08:32
 2/3 anonim ***** válasza:
sziasztok. én ezt nem értem. sok helyen utánaolvastam de mindenhol azt irja h. max. 24 honap alatt eltűnik ha nincs folyamatos fertőzés. csak ha folyamatos fertőzés van oda-vissza akkor marad és okoz bajt. de volt akinek daganata lett megoperálták és meggyogyult. akkor most kiürül vagy sem?? valoszinűleg ez egyéni dolog lehet.
2013. ápr. 17. 06:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Az ezüst kolloid sok féle virust kiől a szervezetből. Köztük a HPV-t is. Én is nemrég kezdem el inni ebből a célból. [link]
2013. ápr. 26. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!