Rendszeres, hosszú ideig tartó ücsörgés miatt,
hátfájásra keresek megoldást, ötlet?
Figyelt kérdés
Derék és hátfájásra szeretnék valamilyen hatékony megoldást. Nagyon szeretek horgászni és van, hogy egész nap a víznél vagyok. Fura, hogy az ücsörgés ilyen fárasztó lehet, de nagyon megviseli az izmaimat. A különböző sportkrémek szagától sajnos egyenesen rosszul vagyok, úgyhogy az nem jó. Tudtok ajánlani valamit?
Nekem is hasonló problémám van! Taxis vagyok, ès - gondolom nem kell mondani - én is rengeteget ülök. Sajnos ezt mostanàban kezdem megérezni, a felesègem vett is nekem valamilyen speciàlis üléspárnát, de nem sokat ér, minden nap fàjó hàttal megyek haza. Gyógykrémes masszàzst is próbáltunk, de másnapra ugyanúgy előjött. Csontkovácshoz kéne mennem/mennünk?
2012. dec. 11. 19:23
3/25 anonim válasza:
Szerintem is! Kiegészítve a tornával és a jógával.
Gyógymasszőr
2012. dec. 11. 19:34
4/25 anonim válasza:
Ha engem kérdezel, akkor a gyógyszerekkel eleve nem próbálkozol, próbálj meg valami kényelmesebbet...
2012. dec. 12. 22:05
5/25 A kérdező kommentje:
A masszőr nagyon szuper, dehát egy vagyon és azt is terápiásan, gyakran kéne beiktatni... Tornázni szintén szakemberrel kéne ugye, úgyhogy ezek csak végső esetben jöhetnek szóba :(
Valami házi praktikája nincs valakinek? Vagy hasonló panasz amit sikerült megoldani?
Taxis kollega, jobbulást!!
2012. dec. 13. 08:46
6/25 anonim válasza:
Én is egész nap ücsörgök, én tettem egy próbát a hőterápiás thermacarerel! Nekem az segített, próbáld ki, reméljük neked is beválik! Patikában lehet kapni!
2012. dec. 13. 13:45
7/25 anonim válasza:
Elmész háziorvoshoz és kaphatsz beutalót gyógytornára és szükség esetén gyógymasszőrhöz is.
Vagy gyógytornászhoz is csak egyszer kéne elmenned, utána a gyakorlatokat otthon is tudod csinálni. Netről tudsz jóga gyakorlatokat nézni.
2012. dec. 13. 14:44
8/25 anonim válasza:
Nekem ezek a jóga-gyakorlatok nem jöttek be. Biztos nagyon jó és hasznos, csak nem nekem találták ki. Az orvost próbáltam kikerülni, meg a gyógyszerezést is, így maradtam ennél a csodahőtapasznál, és meglepően pozitívan csalódtam benne. Egy használat után már éreztem a javulást, most meg (lekopogom), már egyáltalán nem is fáj. De azért várjuk ki a végét.
2012. dec. 14. 21:06
9/25 A kérdező kommentje:
Hát igen én sem tudom elképzelni, hogy a nyakambe teszem a lában :D (nekem ez a jóga kb, de biztos tévedek)
Thermacare... ez az ami a tv-ben is szokott lenni a reklámokban ugye? Szerintem ezt kipróbálom. Tudtok róla még egy-két dolgot írni?
2012. dec. 15. 09:54
10/25 anonim válasza:
Tudok róla néhány információt: vény nélkül kapható, hőterápia módszerével működik, azt hiszem olyan 1500 ft körül mozog az ára, és 12 óráig kell viselni ha jól emlékszem! Én is csak ajánlani tudom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!