Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Erekció folyamán a fitymám...

Erekció folyamán a fitymám nem húzódik a makkom mögé, a makk közepén megáll. Vajon túl hosszú a fitymám, vagy túl kicsi a makkom? Csak sebészi úton lehet ezen segíteni? Így a gumi is lejön róla. Ötlet?

Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 21:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Hosszú a fitymád.Ezen orvos tud segíteni.
2009. júl. 4. 21:25
 2/10 anonim ***** válasza:
hátra tudod húzni a fitymád különösebb fájdalom nélkül, merev állapotban is? mert ha igen, nincs vele gond, amikor majd hazsnálod, úgyis szépen hátracsúszik a makk pereme mögé
2009. júl. 4. 21:41
 3/10 anonim ***** válasza:

hm... lejön a gumi...

amikor felteszed a gumit, , szépen elgörgeted a tövéig, majd fogod a farkad bőrét, előrehúzod (a makkod irányába) és így is lehuzod a gumit a tövéig

garantáltan nem fog leesni

2009. júl. 4. 21:43
 4/10 A kérdező kommentje:

A fitymámat minden fájdalom nélkül hátra tudom húzni teljesen.

A gumi meg azért áll furcsán, mert ahogy felhúzom a fityma előrébb csúszik a gumival együtt. És ha ezt elkezdem bent mozgatni, akkor össze vissza csúszik, mígnem leesik.

2009. júl. 4. 22:58
 5/10 anonim ***** válasza:

21:43 vagyok

enyém sem kicsi, a sok recskázástól erősen megnyúlt :) ha akarom mereven is teljesen beborítja, de le is tudom húzni, szex közben meg lecsúszik magától

most vagdossák össze, és legyen ott seb, meg fájjon hónapokig? ugyanmár

hogy húzod fel a gumit? a makkod olyankor szabadon van, nem? ha felhúzod a gumit, a fitymád nem fog visszacsúszni a makkodra, max a farkadon túl laza a bőr, arra meg azt csináld, amit mondtam

2009. júl. 5. 14:14
 6/10 anonim ***** válasza:
35%
Le kell amputálni a fütyköst, gyári hibás.
2009. júl. 6. 15:51
 7/10 A kérdező kommentje:

Ha felhúzom a gumit akkor is lecsúszik.

Őőőő mit is mondtál?

2009. júl. 13. 17:56
 8/10 anonim ***** válasza:
vegyél sztem kisebb gumit =)
2009. júl. 18. 22:08
 9/10 anonim ***** válasza:

megint én

most mutassam meg neked, hogy kéne? vagy húzzam fel neked én? fiú vagyok, szerintem nem kéne :DD

2009. júl. 19. 20:44
 10/10 anonim válasza:
nekem még nem volt gumi rajta
2009. aug. 4. 04:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!