Erekció folyamán a fitymám nem húzódik a makkom mögé, a makk közepén megáll. Vajon túl hosszú a fitymám, vagy túl kicsi a makkom? Csak sebészi úton lehet ezen segíteni? Így a gumi is lejön róla. Ötlet?
hm... lejön a gumi...
amikor felteszed a gumit, , szépen elgörgeted a tövéig, majd fogod a farkad bőrét, előrehúzod (a makkod irányába) és így is lehuzod a gumit a tövéig
garantáltan nem fog leesni
A fitymámat minden fájdalom nélkül hátra tudom húzni teljesen.
A gumi meg azért áll furcsán, mert ahogy felhúzom a fityma előrébb csúszik a gumival együtt. És ha ezt elkezdem bent mozgatni, akkor össze vissza csúszik, mígnem leesik.
21:43 vagyok
enyém sem kicsi, a sok recskázástól erősen megnyúlt :) ha akarom mereven is teljesen beborítja, de le is tudom húzni, szex közben meg lecsúszik magától
most vagdossák össze, és legyen ott seb, meg fájjon hónapokig? ugyanmár
hogy húzod fel a gumit? a makkod olyankor szabadon van, nem? ha felhúzod a gumit, a fitymád nem fog visszacsúszni a makkodra, max a farkadon túl laza a bőr, arra meg azt csináld, amit mondtam
Ha felhúzom a gumit akkor is lecsúszik.
Őőőő mit is mondtál?
megint én
most mutassam meg neked, hogy kéne? vagy húzzam fel neked én? fiú vagyok, szerintem nem kéne :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!