Annyian írták, hogy esemény utánival is teherbe estek, mit gondoltok mennyi esélyem erre?
Az esemény utáni működését kell ehhez érteni. Addig segít, amíg nem történt meg a beágyazódás. Ez kb. 2-72 óra között történik valamikor. Tehát minél előbb veszed be a tablettát, annál kisebb eséllyel esel teherbe. Ha a 20. órában történik/történne a beágyazódás, akkor pl. a 4 óra múlva bevett tabletta hat, de a másnap bevett már nem.
Szerintem sokan hiszik azt, hogy azért 72 órás tabletta, mert 72 órán belül bevéve hat. De ez nagy tévhit, pont az ellenkezője igaz, hogy 72 órán túl már tuti nem hat.
A szex és a tabletta bevétele között eltelt idő függvényében:
0-12h: 95%
12-24h: 83%
24-36h: 79%
36-48h: 66%
48-60h: 61%
60-72h: 47%-os a védelem, amit nyújt.
Nekem azt mondta nőgyógyászom,hogy kb akkor nem hat amikor kéne.Optimális esetben is csak 80-85%-os a tabletta(kb. azonnali bevétel esetén).Betalált peteéréskor nem sok vizet zavar,máskor meg majdnem felesleges.
(Én semmi extra hatást nem vettem észre magamon amikor bevettem,vérzés se volt,csak 1,5 héttel később amikor normális időben megjött a mensim.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!